Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 16:57 1 415 0

Неймар не бърза да подписва нов контракт с ПСЖ

  • неймар-
  • псж-
  • футбол-
  • договор-
  • калиан мбапе

Двете страни са се договорили да се срещнат скоро, за да обсъдят допълнително евентуалното споразумение

Неймар не бърза да подписва нов контракт с ПСЖ - 1
Снимка: Twitter

Бъдещето на двете звезди на Пари Сен Жермен – Неймар и Килиан Мбапе продължават да бъде широко разглеждана тема от медиите във Франиця. Само преди два дни в интервю за „PSG TV“ спортният директор на клуба Леонардо намекна за амбицията да преподпише и с двамата нападатели. Неймар обаче планира да бъде търпелив в процеса, като не бърза да слага подписа под нов контракт, твърди „Le Parisien“.

В доклада се споменава, че представителите на Неймар вече са били уведомени от ПСЖ за евентуален нов договор. Двете страни са се договорили да се срещнат скоро, за да обсъдят допълнително евентуалното споразумение за удължаване на контракта.

Бразилецът иска допълнителна информация за плановете на клуба, включително несигурното бъдеще на наставника Томас Тухел. Неймар също ще се стреми да спечели Шампионската лига с клуба, след като тимът достигна финала през миналия сезон.

Според доклада разговорите относно заплатата му ще бъдат „определящ фактор“ в преговорите между двете страни. Смята се, че задържането на Неймар ще е много по-лесната задача, от тази да бъде убеден Мбапе да остане.

Двете страни все още разполагат с достатъчно време, за да постигнат споразумение по новия договор, след като настоящият такъв изтича през 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА