Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 20:16 1 616 1

Нападател вижда Роналдо в Уулвърхамптън!

  • уотфорд-
  • трой дийни-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • уулвърхамптън-
  • жорже мендеш

Да, този вариант изглежда малко странен

Нападател вижда Роналдо в Уулвърхамптън! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Уотфорд Трой Дийни не изключва възможността петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо да се озове в английския Уулвърхамптън, в случай че спекулациите, че ще напусне Ювентус се окажат истина. Повод за това предположение е "португалската връзка" на "Молиню" и много силните позиции на суперагента Жорже Мендеш в този клуб. В момента девет португалци играят в състава на "вълците", а мениджър на отбора е техният сънародник Нуно Еспирито Санто.

"Мисля, че аз бих се вгледал повече в клуб като Уулвс заради португалската връзка там. Който и да го вземе, ще се подсили с невероятен талант. Този сезон той вече вкара шест гола в четири мача в Серия "А". Ако той е на разположение, ще бъда много изненадан, ако няма клуб от топ 10 на Премиър лийг, който да се опита да го привлече.

Аз харесвам Уулвс. Да, този вариант изглежда малко странен. Мисля, че там се гради нещо и те ще се борят непрекъснато за топ 6 в следващите години. Споменах и португалската връзка ,така че има много позитиви. Ако искат да преминат на следващото ниво, това е играчът, когото трябва да опитат да вземат", коментира Дийни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 0 Отговор
    Иска им се хаха