Last news in Fakti

19 Ноември, 2020 18:56 2 346 7

Дерменджиев: Министър Кралев е бил сериозно подведен!

  • дерменджиев-
  • кралев-
  • критика-
  • влияние-
  • национален отбор-
  • българия-
  • интереси

"В моята кариера никога не съм разрешавал да ми влияят", заяви националният селекционер

Дерменджиев: Министър Кралев е бил сериозно подведен! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Георги Дерменджиев сподели пред медиите след завръщането на националния отбор от Ирландия, че за момента остава начело на "лъвовете" и БФС ще реши съдбата му. Дерменджиев коментира и критиката на спортния министър Красен Кралев, като според специалиста министърът е "бил подведен" относно това, че футболни мениджъри определят кой да играе за националния ни отбор.

"В момента договорът ми тече и не разговарям с никого. В БФС ще решат какво ще се случи оттук нататък. За всеки треньор е чест да работи за националния отбор независимо каква е обстановката. Наясно съм каква е обстановката с българския футбол. Искам да оставя някаква следа с това, което знам за футбола. Нека разсъждаваме правилно. Много добре знаете каква е обстановката. В последния мач играхме без 11 полеви играчи и трима вратари. Вие сте спортни хора и знаете добре за какво става въпрос".

"В моята кариера никога не съм разрешавал да ми влияят. Не съм се съобразявал с някое мнение. Искам това г-н Министърът да го знае. Уважавам институцията Министър, съобразявам се с това и мисля, че много сериозно са го подвели. Кажете ми кой от играчите е конвертируем за футбола извън България, кои мениджъри са действали? Трябва да бъдем реалисти. Това е нивото ни. Има обвинение, че има много млади играчи, които не съм искал да взимам. Знаете много добре, че тези млади играчи бяха ангажирани с младежкия национален отбор. Имаше сблъсъци кои играчи да са с представителния отбор и кои да са с младежкия. Аз реших, че е по-добре тези футболисти да играят за младежкия национален отбор, защото имаше цели. Имам прекалено много респект към правителството. Ако някой иска да ми каже нещо, нека говорим по друг начин, а не през медиите".

"Има неща, които трябва да се подобрят. Например методиката в школите. Ние сме много изостанали научно от другите. Всяка тренировка е научно обоснована. В школите всеки един от играчите трябва да има индивидуална картотека как се развива. Не мога да кажа какво ще се случи, защото се чака Конгрес".

"Всички искаме да се получи и се стремим към това. Мисля, че жребият е на 7-и декември. Надявам се, че март месец обстановката няма да бъде толкова сложна и трудна. Играчите ще бъдат здрави и ще бъдат в полза на треньора".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само да вметна

    21 2 Отговор
    Има ли в света такъв министър на спорта с такива килограми. За БОГА, те с ВОЖДА, Каракачанов и Пеевски тежат над половин тон. Вземете влезете във форма, излишните килограми са вредни за здравето. Тичайте и спортувайте по села и паланки, щото в София няма къде.
  • 2 Наблюдателен

    14 0 Отговор
    Айде бе, а новата звезда Доминик, дето не искаше да играе за Бг. как без да е играл(доказал се) в младежкия национален, изведниж цъфна в мъжкия национален, а много добри момчета от младежкия са пренебрегвани >?? Собственика на Ефбет и домуса си налагат техните протежета !!
  • 3 Коцалиев

    21 1 Отговор
    Кралев не е подведен, а е обикновен лапач, който иска да се хареса на боса си и не е преставал да го манипулира. Нищо не се полупава от този плобдир
  • 4 Хан Кубрат

    8 1 Отговор
    Днес министерството на спорта и министерството на отбраната,сключиха споразумение,със силата и на договор,че избираните бъдещи министри-съответно министър на спорта и министър на отбраната да покриват задължителни норми,като: първият да прави 6 бр коремни/без да слиза от лоста/,а вторият: 6 бр коремни,плюс пробягване на 200метровата пътека с препятствия за 1мин и 55"/според натовския регламент/!!! КАЗАХ!!!
  • 5 Докога

    9 0 Отговор
    Бoкo нaзнaчи eдин прecътпник-Eврoизмaмник ,убиeц и изнacилвaч зa OБЛACТEН УПРAВИТEЛ нa Рaзгрaд.Нaрoдa нe избрa тoзи прecтъпник зa дeпутaти зaтoвa Бoкo гo нaзнaчи нaпук нa хoрaтa oт Oблacттa зa Oблacтeн упрaвитeл.Прecтъпник кoйтo e cъдeн зa eврoизмaмa ceгa рaзпрeдeля eврoпeйcки cрeдcтвa в Рaзгрaдcкa Oблacт.Caмo c бунт и рeвoлюция щecвaлим тaзи мaфия и cгaн нaрoдe
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Заровено кучето

    4 1 Отговор
    Кралев , по- добре попитай няколкото олигарха , на които се крепи , и слънцето , и истината , и живота в България , че и спорта - Къде са децата на България , защо са малко , защо не тренират от малки масов спорт , защо в отборите им са в черно-лилави цветове, и светлосенки? А Дерменджиев го остави , и той милият не знае къде се намира.