28 Ноември, 2020 12:27 1 780 0

В Серия А измислиха как да почетат Марадона по специален начин

  • серия а-
  • диего марадона-
  • футбол-
  • марадона

Във всички мачове от предстоящия девети кръг ще бъдат предприети четири стъпки

В Серия А измислиха как да почетат Марадона по специален начин - 1

Шефовете на италианския футбол измислиха как да почетат починалия Диего Марадона, който е легенда и на Наполи. Във всички мачове от предстоящия девети кръг на Серия „А“ ще бъдат предприети четири стъпки като проява на уважение към аржентинската легенда на световния футбол.

Първата стъпка е свързана със загрявката на футболистите преди мачовете. Тогава на видеоекраните на стадионите ще бъде пускан популярният видеоклип, на който Марадона се забавлява, докато загрява под звуците на песента Life is Live преди полуфинала между Наполи и Байерн за Купата на УЕФА през 1989 година.

Преди първия съдийски сигнал ще има минута мълчание, а на видеоекраните ще бъде изобразен ликът на Марадона с посланието "Чао, Диего".

Всички играчи на терена ще носят черна лента на лявата си ръка, а последното отдаване на почит ще е в 10-ата минута на мачовете, когато неговият лик отново ще бъде на видеостените на стадионите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА