Last news in Fakti

13 Декември, 2020 13:57 2 834 19

Еди Хърн: Започваме да подготвяме мач с Тайсън Фюри

  • хърн-
  • джошуа-
  • фюри-
  • мач-
  • световна титла-
  • пулев

"Знаем какво трябва да направим, той иска да е безспорен световен шампион и аз ще се опитам да го направя", заяви промоутърът на Антъни Джошуа

Еди Хърн: Започваме да подготвяме мач с Тайсън Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърът на Антъни Джошуа говори след победата на британския боксьор срещу Кубрат Пулев. Световният шампион нокаутира българина в деветия рунд. Хърн сподели бъдещите планове на AJ и заяви, че от утре започва работата по организирането на мач между Джошуа и Тайсън Фюри.

"Започваме да работим, ще направим мач с Тайсън Фюри, най-големия в историята на бокса. Нека говорим по-малко, повече да действаме, нека оставим наследство и ще го направим“, заяви Хърн.

"Знаем какво трябва да направим, той иска да е безспорен световен шампион и аз ще се опитам да го направя. Това ми е работата“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От друга страна

    37 1 Отговор
    Снощния мач си беше загуба на време, но нямаше как да го избегнат.

    Коментиран от #3, #13

  • 2 Вълко Червенков

    24 1 Отговор
    Това ще е страхотна битка.Нашият не е от тяхното ниво.Фюри ако е във форма,което малко ме съмнява,като го знаем какво прасе беше станал,ще попилее брикета.
  • 3 Ицо

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "От друга страна":

    Е, чак пък загуба на време! Добър спаринг се получи. Хем малко се раздвижи (А.Дж.), хем нямаше опасност да пострада или да бъде наранен.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 ivan

    5 3 Отговор
    Ако искате да гледате бокс а не снощната БОЗА на youtube al knockouts of the legend mike tyson ей за това става въпрос
  • 5 Боксо

    3 2 Отговор
    фюри, а.дж., дж. паркър, анди руис, дилиън уайт, майкъл хънтър, дионтей уайлдър и застарявящия поветкин. може би проспускам и други, но в общи линии - това са класните боксьори. фюри е мой фаворит. тайсън, естествено - хюй не влиза в отбор а класа.
  • 6 От друга страна

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ицо":

    Е да, но спарингът може да са прави винаги и на всяка тренировка, а снощи да гледаме далеч по-стойностен мач! Определено снощи си беше загуба за бокса!

    Коментиран от #8

  • 7 Алфа Чакал

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ицо":

    Въпреки ,че подкрепям Кубрат както и всички български спортисти ,най-вероятно Джошуа на спарингите се е изморявал повече и е отнасял повече бой.Вярвах в Кобрата без значение какво говори,но снощи не видяхме битка ,а видяхме бавене на време от страна на Джошуа .Той можеше да го нокаутира след 3-тия рунд в всеки един момент.И все пак 2 пъти мач за титлите е огромен успех за малка България.Пликазва нашия повече от колкото трябва ,но какво да се направи ,не може всички да са еднакви.
  • 8 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "От друга страна":

    от трета страна колко милиона струва. В крайна сметка всеки взе своето, някой и серия крошета бонус
  • 9 антрашпиц

    5 4 Отговор
    Ари ве,къде всичките тез националсти българи дет подкрепяха Кобрата и смятаха ,че може да смачка Джошуа?!? Пулев ,бих казал,че толкова много пъти пада на ринга ,колкото като дете не е падал на земята.Даже после изгонили чистача на ринга ,щот Кубрат го забърса много старателно,и му предложили да забърсва пода покрай рундовете на Фюри и Джошуа.....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 антрашпиц

    14 1 Отговор
    Почвам да си мисля ,че Кубрат Пулев е поне роднина с Бойко Борисов-ЕДНАКВО ТЪПИ СА!!!!!
  • 12 антрашпиц

    14 1 Отговор
    ...и колко акъл трябва да имаш :"Запомни кой съм"...и кой си-идеалната боксова круша и завършен простак....
  • 13 Тео

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "От друга страна":

    Ей не спряхте да иронизирате и да плюете човека, той поне иска да направи нещо, а вие нещастници какво можете. Болно общество сте заслужавате си смачканото съществуване

    Коментиран от #14

  • 14 антрашпиц

    14 2 Отговор

    До коментар #13 от "Тео":

    Аз каквото мога го правя-работя,семеен съм,имам две деца .Това е.Неговата работа е да бъде спортист,а не приказвач.Не е срамно да загубиш.Глупаво ,срамно и обидно за спортиста е когато загуби честно,да не признае победата и да почне да "плюва".Този извод ако си го беше направил,щеше да разбереш кой е нещастника.Аре чао,че много време ти отделих.

    Коментиран от #15

  • 15 4567

    3 11 Отговор

    До коментар #14 от "антрашпиц":

    Е и?Те и ц и г а н и т е "работят",имат семейство и деца.Голямата работа- "гордост и предразсъдъци".

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 един от стадото

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "4567":

    виж сега. В днешно време да работиш, да имаш деца и семейство и да се грижиш за тях си е цяло геройство. Колкото до Пулев- бит, без деца и семейство. Е, кой е героя тука. Ааа, имал милиони вече. Някои имат милиони и без да са унижени..И най- важното, унижи се за сметка на всички ни, на цяла България, и не толкова като боксьор колкото като човек

    Коментиран от #19

  • 18 Ацо

    1 1 Отговор
    Всеки Българин състезаващ се за световна титла под Български флаг заслужава уважение! Независимо дали е на олимпиада по математика или на ринга! Във битка със могъщи промоутърски компании и техните фаворити той на два пъти докосна мечтата си,е не успя но само по себе си това е постижение за държавата ни която повече от съперниците му не знаят къде е на картата! Черногледството и търсенето на негативното за съжаление винаги надделява! Ама ходете вие 11 години да се бъхтите и да ви бият по главата да видите дали е лесно! Можеше да вземе Немски паспорт и да си върти синджира ама тогава щеше да е предател нали,угодия няма!!!
  • 19 Ацо

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "един от стадото":

    Ами това не е състезание по обноски,а унижението за Българските журналисти оставени да обикалят залата като бездомни кучета!