Last news in Fakti

15 Декември, 2020 12:37 2 915 1

Звезда от Youtube се подигра на Флойд Мейуедър

  • логан пол-
  • флойд мейуедър-
  • бокс-
  • youtube

В своя акаунт в социалните мрежи Пол пусна снимка, на която е по-висок от легендарния шампион

Звезда от Youtube се подигра на Флойд Мейуедър - 1
Снимка: БГНЕС

Логан Пол получи страхотен подарък за Коледа, след като легендата в бокса Флойд Мейуедър обяви, че ще се боксира с него в показно през февруари следващата година.

Пол е звезда от Youtube, която е с рекорд 0-1 в професионалния бокс, но въпреки това получава шанс да изкара милиони. Логан има милиони фенове в социалните мрежи и ще привлече доста платени гледания, което е музика за ушите на Мейуедър.

В своя акаунт в социалните мрежи Пол пусна снимка, на която е по-висок от легендарния шампион и му се подигра, че има 50 победи на ринга, но въпреки това все още е дребосък.

25-годишната звезда от социалните мрежи дебютира професионално в бокса през 2019 година срещу своя колега KSI. Двамата се биха 6 рунда и стигнаха до решение, което беше в полза на KSI.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селяндурин

    5 1 Отговор
    Кой е тоя пол мол, кой е Флойд... Все пак, ще се направят сигурно едни пари, но е жалко, че някой ще плати за това.