Last news in Fakti

2 Януари, 2021 12:20 2 778 1

ММА шампионка посрещна Нова година по нетрадиционен начин (ВИДЕО)

  • валентина шевченко-
  • нова година-
  • мма-
  • ufc-
  • танц под дъжда

Валентина Шевченко реши да зарадва своите фенове с видео, на което танцува под дъжда

ММА шампионка посрещна Нова година по нетрадиционен начин (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шампионката на UFC в категория муха Валентина Шевченко посрещна новата година под открито небе в Тексас, пише mma.bg. 32-годишната състезателка от Киргизстан беше заедно със сестра си и двете видимо се забавляваха. Валентина реши да зарадва своите фенове с видео, на което танцува под дъжда.

"Bullet" е сред най-добрите жени в UFC и държи рекорд 20-3 в клетката. Тя се намира в серия от 6 поредни победи и защити титлата си 4 поредни пъти. Много хора я смятат за най-добрата в категория муха в света. Двете ѝ загуби в UFC идват от Аманда Нунеш, която успя да я победи с решение, но не показа с нищо, че е по-добра.

Мнозина смятат, че във втората битка Валентина беше ограбена от съдиите. Шевченко приключва 13 от своите битки и иска да направи трилогия с Нунеш. Ето как сестрите Шевченко се забавляват:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кински

    7 0 Отговор
    Като я гледа човек как танцува .нормално момиче.но в октагона е звяр. :)