Last news in Fakti

2 Януари, 2021 16:55 2 447 1

Шампион с ЦСКА пое закъсал френски тим

  • беноа кое-
  • шатору

Беноа Кое, който е печелил и Купата на УЕФА като футболист, преди два месеца бе близо до това да стане старши треньор на ЦСКА

Шампион с ЦСКА пое закъсал френски тим - 1
Беноа Кое, снимка: Фейсбук

Французинът Беноа Кое, който стана шампион на България с ЦСКА през сезон 2004/2005, бе обявен за нов старши треньор на закъсалия в Лига 2 на Франция тим на Шатору.

Припомняме, че преди ЦСКА да назначи Бруно Акрапович за свой старши треньор през месец ноември, ФАКТИ първи Ви съобщи за това, че ръководеният от Гриша Ганчев клуб преговаря с Беноа Кое за поста. В крайна сметка двете страни не постигнаха договорка и Кое намери своя нов пристан едва днес.

Задачата в Шатору на 51-годишния бивш полузащитник, печелил Купата на УЕФА с Интер, няма да е никак лесна. Тимът е на последната 20-та позиция във временното класиране на френската Лига 2, като може би единственото окуражително за Кое е, че спасителната зона е на само 1 точка и вероятно битката за оцеляване ще е жестока.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Наистина е закъсал.