Last news in Fakti

6 Януари, 2021 14:01 1 769 0

От Сити подразнили Де Бройне с по-ниска заплата заради потенциалния трансфер на Меси

  • кевин де бройне-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • лионел меси-
  • висша лига-
  • заплата

Очаква се през лятото “гражданите” да пробват да подпишат с Меси, който в момента не е доволен от ситуацията в Барселона

От Сити подразнили Де Бройне с по-ниска заплата заради потенциалния трансфер на Меси - 1
Снимка: БГНЕС

От Манчестър Сити са предложили на белгийската си звезда Кевин Де Бройне по-ниска заплата от сегашното му възнаграждение и това е подразнило 29-годишния халф, твърди журналистът от The Athletic Сам Лий.

Причината за това действие от страна на “гражданите” е възможността аржентинската суперзвезда на Барселона Лионел Меси да се присъедини към Сити от следващия сезон. Очаква се през лятото “гражданите” да пробват да подпишат с Меси, който в момента не е доволен от ситуацията в Барселона.

Сам Лий все пак добавя, че очаква “гражданите” в крайна сметка да достигнат до споразумение за нов контракт с Де Бройне, чийто действащ договор със Сити изтича на 30 юни 2023 година.

Белгиецът е част от състава на Манчестър Сити от 2015 година, а този сезон има 3 гола и 12 асистенции в 18 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА