Last news in Fakti

6 Януари, 2021 14:59 1 503 1

ЦСКА: Няма да продаваме Густаво Бусато

  • густаво бусато-
  • цска-
  • футбол

В медийното пространство не спира да се пише за изходящи трансфери, свързани с него, Али Соу, Валентин Антов и Амос Юга, но към момента това не отговаря на истината

ЦСКА: Няма да продаваме Густаво Бусато - 1
Снимка: БГНЕС

От ръководството на ЦСКА отрекоха информацията, че до седмица ще бъде продаден титулярният вратар на отбора - Густаво Бусато. В медийното пространство не спира да се пише за изходящи трансфери, свързани с него, Али Соу, Валентин Антов и Амос Юга. Към момента това не отговаря на истината, пише ТОПСПОРТ.

"Не, няма да продаваме Бусато. Няма да продаваме и Амос Юга, както се твърдеше. Те са на лагера в Турция и днес ще направят първата си тренировка там. Искаме да запазим отбора и да сме боеспособни за титлата", казаха от клуба пред нашата медия.

Бусато е твърд титуляр и направи много силен есенен полусезон. Той е с голяма заслуга за пробива на отбора в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойкас Стоилас

    1 2 Отговор
    Става вратарчето, но има голям недостатък че е бял. А баба Ванга е казала че ловешкото ЦСКА ще стане шампион само с 11 чернокожи в състава. И затова ми е трън в очите тоя. Антов ще го шитнем, Йомов може да мине от ромски произход и всичко ще е наред