Last news in Fakti

6 Януари, 2021 13:56 1 596 7

ВАР в България? Забравете! Ще е все същата бухалка

  • вар-
  • var-
  • футбол

Както си беше досега, когато съдиите правеха грешки в полза на само "правилните" отбор

Българският футболен съюз непрекъснато тръби напоследък как едва ли след няколко месеца ще е готов да въведе видеоасистиращата система ВАР. Така щяла да се въздаде справедливост и грешките на реферите щели да бъдат поправяни на момента.

Забравете! Ще е все същата история.

Както си беше досега, когато съдиите правеха грешки в полза на само "правилните" отбори. Как да скочиш на Домусчиев и "Лудогорец", как да подминеш претенциите на "Левски" или ЦСКА? И какъв беше наглият отговор от реферската комисия след всяка издънка - щом арбитърът е преценил така, значи е така!
Тодоровци, костадиновци, стояновци и другите "герои" винаги минаваха с помилване, най-много, от време на време и от кумова срама, им отнемаха правата за един мач. И после пак ги пускаха в голямата игра.
Сега същите хора ще са в оборот и като "очи" във видеоасистиращата стая, откъдето ще бдят за феърплея и ще коригират грешките на колегите си. Аха! И резултатът ще я ясен до болка- идентични ситуации винаги ще бъдат тълкувани в плюс за по-богатите отбори, които иначе имат и навика предварително да си поръчват арбитри. Обяснението пък ще е до болка познато/ "Ние и колегата преценихме, че няма /има/ дузпа.. Някакви възражения? Вървете да си поплачете за загубените точки! Ние ще се наредим за хонорари".
Които, забележете, се засмукват от бюджетите на клубовете. По хилядарка за главен съдия в рамките на някакви си 90 минути.
ВАР у нас? Звучи смешно.
Бухалката пак ще е в действие!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какъв ВАР

    10 0 Отговор
    НА БГ футбола,отдавна му отслужиха 40
  • 2 Мутри

    10 0 Отговор
    Две кофи ВАР и цимент на краката на съдията и в язовира.ха ха ха
  • 3 Системата ВАР

    2 0 Отговор
    Тя ли хвана Р.Петков да мокри шадравана? Има бъдеще,зелен светофар..
  • 4 3,14К

    6 0 Отговор
    Какъв ВАР, нали тази година трябва 10-та поредна титла!
  • 5 artificial intelligence

    3 0 Отговор
    Човешкият фактор е проблема! В България всичко, което подлежи на тълкуване, може да се тълкува " според зависи ". Това е така, защото, ако отпадне това зависи българите ще станат свободни хора.
  • 6 ЕКСПЕРТА

    6 0 Отговор
    БРАВО НА ПАЦО , НАЙ СЕТНЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА НАГЛАСЕНАТА СИСТЕМА - ВАР .
  • 7 Ахмак

    0 0 Отговор
    Вар , киреч все тая.Само тъпчат зорлем гушите на некадърните но футболисти ....