Last news in Fakti

7 Януари, 2021 06:56 2 626 1

ПСЖ се издъни при дебюта на Почетино (ВИДЕО)

  • псж-
  • сент етиен-
  • маурисио почетино

Срещата със Сент Етиен завърши 1:1

ПСЖ се издъни при дебюта на Почетино (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ПСЖ се препъна за пореден през този сезон във френската Лига 1, завършвайки 1:1 срещу Сент Етиен в официалния дебют на новия треньор Маурисио Почетино.

Срещата започна по възможно най-лошия начин за парижани, след като още в 19-та минута Ромен Хамуна откри след страхотен пас на Денис Буанга.

Авансът обаче издържа само 3 минути, след като Мойс Кийн изравни след асистенция на Марко Верати.

До края на мача обаче нови попадение не паднаха, а парижани отново показаха, че слабият летен трансферен прозорец си оказва влияние върху представянията им през този сезон. Отборът на Почетино се намира на 2-то място в класирането с 36 точки, 3 зад лидера Лион.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSG FR

    2 0 Отговор
    Май ще трябва чистка, не е причината в треньора, а в това че и там има разглезени и презадоволени - подобно на положението у нас, но на друго ниво.
    Къде беше отборът точно преди година и с каква разлика беше от втория, сега какво се случва? Лион отново би и ще става все по-трудно...