Last news in Fakti

7 Януари, 2021 12:34 1 298 2

ЦСКА 1948 с трето ново попълнение, взе талант на Левски

  • мартин хайдаров-
  • цска 1948-
  • футбол

ЦСКА пребори конкуренцията на няколко родни клуба за подписа на Хайдаров, пишат от клуба

ЦСКА 1948 с трето ново попълнение, взе талант на Левски - 1

Полузащитникът Мартин Хайдаров се превърна в третото ново попълнение на ЦСКА 1948 по време на зимната пауза след Борислав Дамянов и Емануил Личев.

„ЦСКА пребори конкуренцията на няколко родни клуба за подписа на Хайдаров, който през януари 2021 г. навършва 18 години. Талантливият халф до този момент няма официални срещи в мъжкия футбол, но за сметка на това е печелил куп награди и трофеи като юноша на Ботев (Пловдив) и Левски, откъдето си тръгва през ноември 2020 г. заради финансови неуредици. В тима Хайдаров е записвал участия в тренировки и контролни срещи с първия състав, като е бил и основна фигура в старшата възраст, където е воден от Красимир Петров”, пишат от клуба.

Младият състезател е обличал екипа на България в няколко възрасти при юношите, включително в селекциите на „лъвовете“ U16 и U17. Хайдаров изрази задоволство от трансфера. Той не скри и удовлетворението си, че в ЦСКА отново ще работи с бившия си треньор Красимир Петров, както и с легендата на българския футбол – Главния мениджър на „червените“ Красимир Балъков.Халфът също така сподели, че е с перфектни впечатления дотук от лагера на „армейците“ и изрази големи амбиции за предстоящите мачове с фланелката на клуба. Пожелаваме му успех”, се казва още в официалното съобщение от ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    0 0 Отговор
    Крайно време е да започнете да изписвате имената на отборите съгласно лиценза им от БФС. Та чии състезател е горния "талант". На ЦСКА - София или на централен спортен клуб на армията 1948.
  • 2 1923

    0 0 Отговор
    На ментаците е всички разбрахме.