Last news in Fakti

7 Януари, 2021 14:48 1 598 1

Англия, Белгия и Франция са фаворитите на Winbet за Евро 2021 при обявяването на коефициентите

  • англия-
  • белгия-
  • франция-
  • футбол

Престижният турнир ще отбележи 60-годишният рожден ден на УЕФА

Англия, Белгия и Франция са фаворитите на Winbet за Евро 2021 при обявяването на коефициентите - 1

Феновете на европейския футбол със сигурност очакват 2021 г. по една особена причина - това е новата официална дата за Евро 2020, а дори един поглед в подреждането на групите може да ни покаже, че сериозните битки предстоят и можем да станем свидетели на сериозни изненади още в самото начало. Достатъчно е да насочим погледа си към група F, където единствено Унгария може да се смята за отборът с много лош късмет. Останалите присъстващи отбори в лицето на Португалия - защитаващ шампион, Франция - вицешампион и Германия, която разполага с три трофея и най-вероятно има амбиции да се бори за нещо повече.

Нека не забравяме, че престижният турнир ще отбележи 60-годишният рожден ден на УЕФА и по тази причина ставаме свидетели на един по-специфичен правилник - всички срещи ще се провеждат в 12 града на 12 стадиона, следователно можем да очакваме не само красив футбол и мотивация от играчите, но и доста впечатляваща публика, следователно зрителите ще бъдат повече от щастливи след дългите отлагания да видят един съвършен футбол, който да даде на публиката невероятни зрелища.

Важното в този случай е, че от очакваното зрелище през лятото, футболните фенове и почитатели на риска могат да спечелят най-много, поради простата причина, че именно букмейкърите следят с интерес представянето на всеки отбор, а и след по-дългата пауза можем да бъдем сигурни, че всички страни очакват най-хубавите възможни изненади.

Родните запалянковци също не са пропуснати и още сега могат да поставят своите сериозни прогнози за изявите на различните отбори, а що се отнася до родните оператори, българският winbet може да се похвали с доста разнообразни възможности именно за това първенство. Можем да даваме прогнози кои отбори ще се класират за финал, кои ще успеят да продължат напред от групите и още много други, интересен факт обаче са именно смятаните фаворити.

Ако обърнем внимание на спряганите победители, букмейкърът официално е поставил на първо място Англия, Белгия и Франция, а Испания и Холандия се намират далече на 4-то и 5-то място. Брандът е избрал именно тези страни по няколко причини. Отборът на Англия се смята за фаворит по няколко причини, на първо място трябва да отбележим особеният им късмет в D група. В старта на първенството, английските лъвове ще трябва да се изправят срещу Хърватия, Шотландия и Чехия, а имайки предвид изявите през изминалите години, тези отбори няма да бъдат особена пречка и най-вероятно още тук имаме сигурен победител, който ще излезе от групите.

По-леките срещи биха могли да помогнат за пестене на сили по-нататък, следователно трябва да се смятат за потенциален претендент. Спортните критици със сигурност не бъркат, когато са поставили Белгия като втора футболна сила. Отборът на Роберто Мартинез вече разполага с отбор от таланти, при това на всяка позиция, следователно можем спокойно да забележим достатъчно силни представяния.

Можем само да подозираме какво ще постигнат Еден Азар и Кевин де Брюн на терена. Белгия може да има и само един по-интересен опонент в своята група - Русия. Нека не забравяме, че на миналото Световно първенство именно руснаците бяха изненадата. Що се отнася до Франция, тук освен груба сила на атлетичните играчи, можем да забележим и отборен дух, който се демонстрира много сериозно на миналото Европейско първенство. Франция успя да отстрани редица отбори по пътя към върха и успя да срещне само един жесток отбор - Португалия. Ето защо сагата тук става толкова интересна - имаме два отбора, които вече се познават, а не трябва да забравяме, че Португалия успя да победи без голямото футболно величие в лицето на Кристиано Роналдо. Най-вероятно редица фенове ще се настанят пред малкия екран на 23 юни, за да видят един интересен футболен реванш от последния финал, този път с хвърлянето на всички сили от самото начало.

Мнозина биха се зачудили защо Испания и Германия се позиционират толкова далече от възможностите за трофей тази година. Испания имаше сериозно представяне през 2008 и 2012 г. и можеше да се похвали с перфектен отбор за този период, не трябва да забравяме и трофея от световното първенство по футбол - 2010 г. След тези успехи ситуацията се промени значително. През 2014 г. отпаднаха още в груповата фаза на Бразилия, на следващото първенство излязоха от групите и отпаднаха веднага. През 2016 година повториха същото и в Евро първенството. С оглед на присъствието им Е Група, можем да бъдем сигурни, че ще успеят да излязат от групите, за да посрещнат някой по-сериозен отбор, който да приключи приказката. Германия се намира в същото положение.

Последният по-сериозен успех беше през 2014 г. в Световно първенство, а след това дойде отпадането още в групите. През 2004 г. отпаднаха още в групите, а след това последователно успяха да стигнат до 2-ро място и 2-пъти да завършат на 3-то. И нека не забравяме, че в Русия бяха победени дори от Южна Корея.

Отборът на Йоахим Льов има нужда от сериозни промени, ако смята да излезе от най-тежката футболна група. И нека не забравяме, кой стои в дъното на букмейкърите като потенциален шампион - Северна Македония. Съседите успяха да се класират и най-вероятно ще искат да покажат класа, но с оглед на скромното представяне през последните години, дори една победа може да изненада мнозина и да се смята за личен успех. Добрата новина е, че на хоризонта не се говори за повече промени в графика и лятото ще бъде впечатляващо горещо!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБИ

    4 0 Отговор
    по това време по целия свят ще има бунтове заради ваксините не се знае дали ще има европейско