Last news in Fakti

12 Януари, 2021 11:58 967 1

Спряганият за завръщане в Левски Обертан се контузи

  • левски-
  • обертан-
  • контузия-
  • завръщане-
  • ерзурумспор

31-годишният футболист изведе тима си с капитанската лента, но получи травма в 44-ата минута и бе принудително заменен от Брахим Дари

Спряганият за завръщане в Левски Обертан се контузи - 1
Снимка: БГНЕС

Спряганият усилено за завръщане в Габриел Обертан се контузи. Французинът изигра едно полувреме при домакинската загуба на неговия Ерзурумспор от гранда Фенербахче с 0:3 в среща от 17-ия кръг на турската Суперлига.

31-годишният футболист изведе тима си с капитанската лента, но получи травма в 44-ата минута и бе принудително заменен от Брахим Дари. Засега няма официално изявление от клуба колко сериозна е контузията на французина и за какъв период от време ще остане извън терените. Вратарят Фарнол, камерунският халф Петрус Бумал и Хасан Хатипоглу, които са съотборници на Обертан, също получиха травми и бяха заменени принудително.

След поражението Ерзурумспор заема последното място в касирането с 21 точки. Фенербахче е втори с 35 точки, колкото има и лидерът Бешикташ, който е с по-добра голова разлика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖлъченМЕХУР

    0 0 Отговор
    Хайде де ! Чакате го вече 2 месеца тоз ! Що не идва ? Ангелът-спасител........