12 Януари, 2021 13:47 1 707 3

Лудогорец вади един милион долара за бразилски халф

  • силва-
  • лудогорец-
  • крузейро-
  • трансфер-
  • сума-
  • цена

Българският шампион иска да привлече Жадсом Силва от Крузейро

Лудогорец вади един милион долара за бразилски халф - 1
Снимка: instagram

Лудогорец е направил оферта за младия бразилски халф Жадсом Силва от Крузейро, информира „Rádio 98 FM“. 19-годишният футболист вчера не е тренирал и според „Superesportes” причината за това са преговорите с българския шампион.

Бразилските медии информират, че „орлите“ са предложили 700 000 долара за Жадсом Силва и допълнителни 300 000 при постигането на определени условия. Интересното е, че клубът от Бело Оризонте държи само 60% от правата на играча. Вероятно останалите 40% са собственост на бившия му клуб Спорт Ресифе.

Преговорите за младия футболист са започнали в събота, а Крузейро е отхвърлил първоначалното предложение на разградчани. Разговорите между двата клуба продължават.

Отказът на бразилския тим изглежда странен, тъй като клубът може да изпусне Жадсом Силва във всеки един момент заради неплатени заплати. Футболистът не е получил част от възнаграждението си за октомври и пълните си заплати за ноември и декември.

Така се събират три месеца, в които Крузейро му дължи пари и той може да разтрогне договора си, който е до 2024 г. Бразилските медии не изключват, че той вече е подготвил делото си за прекратяване на контракта.

Жадсом Силва през 2020 г. се превърна в основен играч за тима си. Той взе участие в 41 мача от 49 възможни във всички турнири. В 37 от срещите младият халф беше титуляр.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    3 2 Отговор
    айде пак, тръгнаха милионите, накрая : Добре че съдията даде дузпа !
  • 2 Знайко

    4 0 Отговор
    Откакто го няма Марселиньо, който им беше "мозъка" на терена. На Лудогорец им е ужасна играта и резултатите. Добре са се ориентирали да търсят млад интилигентен футболист в центъра. Но дали са го намерили? Другия им проблем е вратаря. Със посредствени вратари като сегашните нищо няма да постигнат. Доброто представяне на ЦСКА миналата година в Евротурнирите. Е най-вече заради това, че имат много по-добър вратар от Лудогорец.

    Коментиран от #3

  • 3 Синята лавина

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Знайко":

    Как Пацо Тигъра е посредствен вратар бе? Гордостта на Севлиево е