Last news in Fakti

12 Януари, 2021 18:22 2 215 1

Ето колко са платили от Лудогорец за треньора Валдас Дамбраускас

  • валдас дамбраускас-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • горица

Първоначалната информация беше, че неустойката за преждевременното прекратяване на договора на Дамбраускас е поне 300 хиляди евро

Ето колко са платили от Лудогорец за треньора Валдас Дамбраускас - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е платил 150 хиляди евро като компенсация на Горица, за да успее да привлече треньора Валдас Дамбраускас, пише хърватския вестник "Нови лист".

Както е известно, специалистът водеше сензацията в хърватското първенство и го остави на 3-ото място, само на 4 точки от лидерите Динамо (Загреб) и Осиек.

Първоначалната информация беше, че неустойката за преждевременното прекратяване на договора на Дамбраускас е поне 300 хиляди евро. Дали след преговори, или информацията е била неточна, шампионите на България са платили половината от тази сума.

Клубът от малкото градче Велика Горица е под контрола на финландски инвеститори, които го развиват с идея да си върнат вложеното поне частично.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хруусс

    1 2 Отговор
    А дано ама надали