Last news in Fakti

16 Януари, 2021 11:50 1 280 3

В Локо Пд още чакат заплатите си за ноември

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • заплати-
  • христо крушарски

На 20 януари Локомотив тръгва за лагера си в Поморие

В Локо Пд още чакат заплатите си за ноември - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите и треньорите на Локомотив Пловдив продължават да очакват заплатите си за месец ноември. Ръководството на "черно-белите" в лицето на Христо Крушарски бе обещало още преди празниците през декември, че ще плати дължимото за старта на подготовката на 6 януари.

Десет дни по-късно това все още не е факт. Нещо повече, след една седмица, на 23 януари "смърфовете" вече ще имат да взимат по две заплати, след като дължима ще стане и тази за декември. Отделно играчи и треньори имат да взимат и цели три премии за последните си три победи в шампионата - разгрома с 6:0 над Ботев Пд в дербито, 1:0 над Ботев Враца и 2:0 със Славия.

На 20 януари Локомотив тръгва за лагера си в Поморие. Надеждата е, че дотогава ще получат пари. Собственикът Христо Крушарски в момента е по бизнес дела в Аржентина, където замина преди празниците през декември. Очаква се той да се върне в понеделник и във вторник преди заминаването на лагера да плати.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    4 1 Отговор
    Крушарски , само с приказки и без финикийски знаци , не само , че няма да станете шампиони , ами и трудно ще се задържите в първата тройка.
  • 2 Графа

    3 1 Отговор
    Да чакат :)
  • 3 Фалирал

    1 0 Отговор
    хах, балона изгърмя .....