Last news in Fakti

16 Януари, 2021 21:48 1 484 0

Челси доминира, но трудно стигна до победа (ВИДЕО)

  • челси-
  • футбол-
  • фулъм-
  • висша лига

"Сините" се наложиха с 1:0 като гост на Фулъм

Челси доминира, но трудно стигна до победа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Челси записа трудна победа в мач от 19-ия кръг на Висшата лига. "Сините" се наложиха с 1:0 като гост на Фулъм. По този начин тимът на Франк Лампард заема 7-ото място с 29 точки.

Лондончани редуват силни и слаби игри, които ги свалиха от челните места на подреждането. Бъдещето на мениджъра пък бе поставено на карта, а за мястото му вече се спрягат именити специалисти.

Челси доминира, но трудно стигна до победа (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В днешната среща, "сините" доминираха, но дълго търсеха попадението. В 25-ата минута Мейсън Моунт пое топката в наказателното поле и нанесе удар право в напречната греда.

Минута преди края на полувремето, Фулъм остана с човек по-малко след като Антони Робинсън получи червен картон.

В 66-ата минута, Тами Ейбрахам опита да превърне центриране в гол, но обещаващият му удар с глава от точката на дузпата, прицелен в средата на вратата, беше отразен от Алфонс Ареола.

Челси доминира, но трудно стигна до победа (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 78-ата минута Челси най-после стигна до попадение. Мейсън Моунт стигна до отскочила топка в наказателното поле и стреля право в целта, в дясната страна на вратата за 0:1.

В добавеното време, Тимо Вернер проби в наказателното поле, но не се стигна до нищо, след като ударът му прелетя много далече от десния страничен стълб.

Така след този мач Челси е на 7-ото място, а Фулъм е в зоната на изпадащите, заемайки 18-ата позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА