17 Януари, 2021 08:16 2 498 8

Левски взема словак за заместник на Робърта

  • левски-
  • славиша стоянович-
  • найджъл робърта-
  • футбол

"Сините" са близо и до приключване на преговорите за бек от Хърватия, който трябва да закрепи дясната зона на отбраната

Левски взема словак за заместник на Робърта - 1
Снимка: БГНЕС

Словак ще се бори за титулярното място в атаката на Левски, ако Найджъл Робърта бъде продаден. Както е известно, на "Герена" водят преговори с Динамо (Загреб) и Партизан за звездата си в атака. Очаква се до края на идната седмица да стане ясно дали нидерландецът ще остане през пролетта в отбора или не.

Треньорът Славиша Стоянович обаче не си губи времето и вече има готов вариант за трансфер. Става въпрос за таран от Словакия, който е бил съгласен да дойде на "Герена" при условията, които са му били представени.

"Сините" са близо и до приключване на преговорите за бек от Хърватия, който трябва да закрепи дясната зона на отбраната. Там през есента доста мъки изпитваше Ивайло Найденов. От "Герена" изцяло са се насочили към играчи с паспорти от ЕС. Причината е, че тези които не притежават такива, имат трудности с издаването на работна виза. Голяма пречка се оказват и пътуванията в чужбина, което в миналото не бе проблем. Сега обаче играчите са заплашени с карантина заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско ще се провали

    5 8 Отговор
    Пак се събират всякакви на кило и после ще се чудят как да ги изгонят.
  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    4 8 Отговор
    Боже какво име робъртаааа.... само да те гепа ,ще изкъртааа...Пръждосват кюмюр да вземат фес....Лъевски,Лъевски...шампион ,си мечтаят на говеждия стадион....!

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Левски 1914

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    На Литекс МЕНТЕ играчите да не са по бели?
  • 4 Mojo

    1 7 Отговор
    Оказва се голям сеир да гледаме как ОТБОРА НА ВЛАСТТА се гърчи !
  • 5 Джо Сатриани

    1 7 Отговор
    Що не вземат в отбора си нов нападател ? Например бат Бойко. Идеално ще им пасне и на акъл, и по образование ,и по килограми ,и по простащина. Пък казват , че им е фен. А дори и скрит собственик по едно време. Сеир !

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Джо Сатриани":

    Няма номер бутонки за неговия крак.
  • 7 Ехаааааа

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Али Соу е снежинкааа и няма нищо мюсюлманско в него.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.