Last news in Fakti

20 Януари, 2021 19:26 1 874 3

Станаха ясни имената на хората, които влизат в новия Борд на директорите в Ботев Пд

  • антон зингаревич-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • борд на директорите

Договорът за прехвърляне на акциите трябва да бъде предложен от Антон Зингаревич

Станаха ясни имената на хората, които влизат в новия Борд на директорите в Ботев Пд - 1

Общото събрание на футболен клуб Ботев Пловдив приключи. След него станаха ясни имената на хората, които влизат в новия Борд на директорите. В него е и гласеният за нов собственик на клуба руски богаташ Антон Зингаревич.

„Общото събрание мина нормално. В дневния ред имаше само две точки - освобождаване на стария Съвет на директорите, и назначаването на нов такъв. Новият съвет е съставен от петима души. Той е в състав Антон Зингаревич, Александър Ослан, Слави Микински, Илиян Филипов и Георги Христосков", коментира председателят на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински на излизане от сградата в Коматево.

Относно прехвърлянето на собствеността на клуба той допълни, че предстои да бъде избран борд с посочени от Зингаревич имена и хора от бизнеса в Пловдив, след което ще се случи и фактическото прехвърляне на акциите.

Договорът за прехвърляне на акциите трябва да бъде предложен от Антон Зингаревич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Trзц

    0 0 Отговор
    Де го Самуилов
  • 2 Moй

    5 1 Отговор
    Не мога да си преставя, че някой ще купи отбор в починалото ни първенство и ще вкарва пари, ако няма някаква друга цел, която не се вижда. Нищо хубаво няма в това което се случва.

    Коментиран от #3

  • 3 Японеца

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Moй":

    Стадион, земи, фенове, школи, продажби!