20 Януари, 2021 20:15 1 998 1

Следващият мениджър на Челси ще бъде германец

  • франк лампард-
  • чесли-
  • футбол-
  • треньор

Трима гласят за заместник на Франк Лампард - уволненият наскоро от ПСЖ Томас Тухел, треньорът на РазенБалшпорт (Лайпциг) Юлиан Нагелсман и Ралф Рангник

Следващият мениджър на Челси ще бъде германец - 1
Снимка: БГНЕС

Следващият мениджър на Челси ще бъде германец, твърди „The Athletic“. Във вторник „сините“ отстъпиха с 0:2 на Лестър, което беше петата им загуба в последните им осем мача.

От „Стамфорд Бридж“ не са коментирали смяна на Франк Лампард, но се предполага, че са набелязани три имена за нов мениджър на тима. И тримата са германци.

Това са уволненият наскоро от ПСЖ Томас Тухел, треньорът на РазенБалшпорт (Лайпциг) Юлиан Нагелсман и Ралф Рангник.

Предполага се, че изборът на немски специалист и свързан с желанието на клубната управа да подобри представянето на летните попълнения Тимо Вернер и Кай Хаверц, който бяха привлечени за общо 117,5 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    2 0 Отговор
    ЕС е на път да фалира значи тая шахматна рокада