Last news in Fakti

21 Януари, 2021 12:20 2 267 0

Феновете на Реал бесни на Марсело и Иско заради тази изцепка (ВИДЕО)

  • марсело-
  • иско-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • фенове

От El Chiringuito показаха видео, на което се вижда как Марсело и Иско се подхилкват по време на паузата между края на редовното време и началото на подълженията

Феновете на Реал бесни на Марсело и Иско заради тази изцепка (ВИДЕО) - 1

Неприятният изход на мача срещу Алкояно (1:2) в Купата на Испания подразни привържениците на Реал Мадрид и ги накара да се вгледат в детайлите.

От El Chiringuito показаха видео, на което се вижда как Марсело и Иско се подхилкват по време на паузата между края на редовното време и началото на подълженията. В този момент резултатът беше 1:1 и столичани вече бяха наясно, че този мач изобщо няма да бъде спечелен лесно.

В добавеното време даже се стигна до втори гол в мрежата на “лос меренгес”, заради което те и отпаднаха. В социалните мрежи гневни фенове споделят видеото и снимки на смеещите се Марсело и Иско, отбелязвайки, че така те показват, че много не ги е грижа за случващото се в отбора. Карим Бензема пък се обръща и ги гледа.

Бразилецът и испанецът са сред футболистите в най-слаба форма, заради което и се превърнаха в резерви. Очаква се след края на сезона те да бъдат продадени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА