21 Януари, 2021 14:02 3 534 5

Вратарят, отчаял Реал Мадрид - пече хляб и скоро навършва 42

  • реал мадрид-
  • футбол-
  • алкояно-
  • хосе хуан фигерас

След 120 минути той вече е известен в цял свят

 Вратарят, отчаял Реал Мадрид - пече хляб и скоро навършва 42 - 1
Снимка: БГНЕС

Футболът е магия! В това се увери вратарят на третодивизионния Алкояно - Хосе Хуан Фигерас. Преди мача с Реал Мадрид в сряда вечер го познаваха само приятелите му и хората, които си купуваха хляб от него. 120 минути по-късно той вече е известен в цял свят.

Фигерас, който в понеделник ще навърши 42 години, отчая звездите на Белия балет с невероятни намеси и класира отбора си напреди за Купата на Краля. Направи 10 спасявания - нещо, което не се отдавало на нито един вратар срещу Реал Мадрид този сезон.

Героят на Алкояно обаче няма време за празненства, защото се издържа с хлебарницата си в града, а футболът му е хоби.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    36 0 Отговор
    Който го може си го може. Евала брато.
  • 2 Гост

    30 1 Отговор
    Да го вземат в нашия национален отбор,хлебаря явно е много по добър от малката перука
  • 3 Ицо

    21 1 Отговор
    Това е бъдещето на футбола в БГ. Аматьрския футбол. Там играчите се издържат от нещо друго и играят за удоволствие. Ама наистина играят и се раздават до последно. Не като манекените от професионалния ни футбол, които тренират час - два и после по кафета и МОЛ-ове. За сметка на това получават заплати за които биха им завидяли доста образовани и успели хора. Да не говорим за някои по тъмнокожи "звезди", които направо са попаднали в рая с пет, шест цифрени заплати в евро и толкова много дискотеки и тунинговани момичета жадни за слава и лесни пари.
  • 4 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    СМЯХ -РЕАЛ ... ИЛИ -РИЪЛ СМАХ --- СМЯХ -СМЯХ -СМЯХ ... НО ПО-ВАЖНО Е СМЯХ ЗА РОЯЛ ФК КИНГ -МАНГИЗИ - КИНГ ПРОТЕКЦИИ АЛАБАЛА - МАДРИТ !!!!
  • 5 Защо ли

    8 0 Отговор
    От доста време в България играят не тези които могат. Тези които имат връзки