Last news in Fakti

25 Януари, 2021 07:59 1 329 0

Мартин Минчев игра за Спарта Прага при победата срещу Млада Болеслав

  • мартин минчев-
  • футбол-
  • спарта прага-
  • черно море

Юношата на Черно море влезе в игра в 79-ата минута и се включи със силни изяви в двубоя

Мартин Минчев игра за Спарта Прага при победата срещу Млада Болеслав - 1

Българският нападател Мартин Минчев игра при домакинската победа на Спарта Прага с 1:0 над Млада Болеслав в двубой от 16-ия кръг на чешкото първенство.

Юношата на Черно море влезе в игра в 79-ата минута и се включи със силни изяви в двубоя.

Единственото попадение в мача бе дело на Давид Моберг Карлсон, който се разписа в 58-ата минута, носейки трите точки на чешкия гранд.

В 78-ата минута Онджей Челустка вкара втори гол за Спарта, но попадението не бе зачетено заради засада.

Десет минути по-късно Минчев се измъкна от защитата на гостите, но също бе зад гърба на защитата и не успя да продължи нападението си.

Спарта Прага е трети в класирането с 35 точки, колкото има и вторият Яблонец. Лидер в първенството е Славия Прага с 41 точки и мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА