Last news in Fakti

27 Януари, 2021 23:55 1 390 4

ЦСКА привлича френски полузащитник от испанския елит?

  • ян бодиже-
  • цска-
  • кадис

Става въпрос за Ян Бодиже, който понастоящем е футболист на Кадис

ЦСКА привлича френски полузащитник от испанския елит? - 1
Ян Бодиже вдясно, с екипа на Тулуза, снимка: ЕРА/БГНЕС

Испанската медия El Desmarque твърди, че столичният гранд ЦСКА ще осъществи входящ трансфер в най-скоро време. Според информацията, "армейците" са в напреднали разговори с халфа на Кадис - Ян Бодиже.

Тимът от Примера дивисион иска да прекрати контракта на френския полузащитник, за да може да не плаща сериозната му заплата.

А визитката на Боджие е сериозна - има 80 мача за Тулуза, играл е за Кордоба. През тази кампания има седем двубоя в елита за Кадис.

Все още Бодиже не е отговорил на предложението, което са му отправили от ЦСКА, тъй като халфът иска да прецени предимствата и недостатъците на тази нова възможност, допълва източникът на информацията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХА ХА ХА

    6 6 Отговор
    Този ловешки хибрид кога стана гранд ?
  • 2 Този, за по малко

    2 1 Отговор
    От 90-100000€ на месец няма да дойде. В същото време за тези пари ще развие цяла една школа с пълна издръжка на децата. Вси 2-3 дечица ще излезнат много читави. Политика
  • 3 Бурмата

    6 4 Отговор
    Павел ли си, какъв си не те знам, обаче се научете да изписвате целите имена на отборите, бе. ЦСКА има ТИРЕ и след него София, като най важното е тирето. На тебе като ти викат Павел, що не се изписваш само с три букви, да си ПАВ и до там. Не се заяждам, но съм плащал пари за акций, на истинското ЦСКА, което фалира. Без да съм цесекар, купих акциите за да се помогне на тоя славен клуб. Ами не стана. Затова ви моля журналистите, да изписвате имената на отборите докрай.
  • 4 ЦСКА

    0 0 Отговор
    ЦСКА имa НУЖДА ОТ БЪРЗИ, ДИНАМИЧНИ И ТЕХНИЧНИ ФУТБОЛИСТИ И В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА. Нaпaдaтeлят Джoрди Кaйceдo e пo-дoбър oт Ричмънд Бoaкиe и oт Мaтeo Кacиeрa, нo втoрия вeчe e климaтизирaн и c oпит пo тeрeнитe нa Бaлкaнитe. Нaй-дoбрe e пoнe двaмa дa дoйдaт нa Бългaрcкa Aрмия, aкo ce прoдaдe Coу и титуляр дa e пo-дoбрият нa трнирoвкитe. Нo ЕКВАДОРЕЦА ИМА ВСИЧКИ ДАННИ ДА Е НА НИВОТО НА КАРАНГА!