Last news in Fakti

28 Януари, 2021 20:56 2 618 1

Барселона осъществи първия си и единствен трансфер тази зима

  • барселона-
  • футбол-
  • рожер риера

Бранителят е продукт на школата на Барса и се завръща като свободен агент и до края на сезона ще играе в "Б" отбора на каталунците

Барселона осъществи първия си и единствен трансфер тази зима - 1


Испанският гранд Барселона осъществи първия си и единствен трансфер тази зима, привличайки 25-годишния Рожер Риера от холандския НАК Бреда.

Бранителят е продукт на школата на Барса и се завръща като свободен агент и до края на сезона ще играе в "Б" отбора на каталунците.

Риера ще трябва да запълни дупката в отбрана, оставена след "повишението" на Оскар Мингеса в мъжкия тим и контузиите на Сантиаго Рамос Минго и Игор Гомес.

Възможно е той да помага и на първия отбор, след като от ръководството отказаха да платят няколко милиона за голямата цел Ерик Гарсия и решиха да го вземат без пари през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Партия

    0 3 Отговор
    ФОРЦА МАНГЪР ще направи трансфер в Баpцелона на нашия 69годишен вратар бай Гатю!