Last news in Fakti

29 Януари, 2021 19:38 1 450 0

Пирло: Роналдо може може да прави каквото си поиска, той си поема отговорността за действията си

  • андреа пирло-
  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • футбол-
  • клаудио раниери-
  • сампдория

Младият специалист изтъкна, че всеки мач срещу тим на Раниери е много труден

Пирло: Роналдо може може да прави каквото си поиска, той си поема отговорността за действията си - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло изрази уважението си към Клаудио Раниери, срещу когото ще се изправи утре, когато "бианконерите" гостуват на Сампдория. Младият специалист изтъкна, че всеки мач срещу тим на Раниери е много труден.

"Сампдория е в добър момент и има дълбок състав. Ще бъде труден мач, както винаги, когато се изправяш срещу отбор на Раниери. Аз го уважавам толкова много", сподели Пирло.

"Днес всички тренираха с групата с изключение на Дибала, който все още се възстановява. При него преценяваме всеки ден, но още усеща болка в коляното. Очакват ни много важни мачове. Ще трябва да възстановим енергията си. Киеза се чувства добре и ще започне утре", допълни той.

Пирло не пропусна и да коментира изцепката на Кристиано Роналдо, който наруши изолационните предписания и беше хванат в италиански курорт заедно с приятелката си.

"Той имаше почивен ден и може да прави каквото си поиска. Той поема отговорността за действията си", бе мнението на наставника.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА