Last news in Fakti

29 Януари, 2021 20:10 2 557 1

Хабиб Нурмагомедов към Ван Дайк: Беше прекрасно да те срещна, бъди търпелив

  • футбол-
  • мма-
  • хабиб нурмагомедов-
  • ливърпул-
  • върджил ван дайк

Наскоро боецът обяви, че възнамерява да се пусне във футбола и очаква оферти

Хабиб Нурмагомедов към Ван Дайк: Беше прекрасно да те срещна, бъди търпелив - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът в лека категория на UFC - Хабиб Нурмагомедов даде ценен съвет на защитника на Ливърпул Върджил Ван Дайк, който продължава да се възстановява от тежка контузия.

Двамата се засякоха в Дубай, където нидерландският бранител продължава с индивидуалните занимания след операция на коляното.

„Беше прекрасно да те срещна Върджил. Пожелавам ти да се възстановиш добре и съвсем скоро. Знам какво са контузиите, бъди търпелив”, написа Хабиб под снимка с нидерландеца.

Наскоро боецът обяви, че възнамерява да се пусне във футбола и очаква оферти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор
    Аз като ви казвам, че е гей, вие злобеете! Същата история като Бадр Хари, на ринга Спартак и в леглото пак – ахахахахаха! Женят се за да изпълнят дълга пред Алаха, но истинската любов я правят само с мъже!