1 Февруари, 2021 10:41 1 585 1

Голям спор около искан от ЦСКА, стига се до ФИФА

  • джорди кайседо-
  • цска-
  • фифа-
  • футбол-
  • витория баия

Един от шефовете на Витория - Дилсон Перейра, обяви, че няма нищо сигурно към момента

Голям спор около искан от ЦСКА, стига се до ФИФА - 1

Ръководството на Витория Баия било изумено от новината, че нападателят Джорди Кайседо ще играе под наем в ЦСКА. Това обяви агентът на футболисти Ернан Банато в интервю за еквадорското радио "Ареа Депортива".

Един от шефовете на Витория - Дилсон Перейра, обяви, че няма нищо сигурно към момента.

"Прочетох с голяма изненада новината, която беше публикувана. Няма нищо сигурно с ЦСКА", каза той пред радио "Салвадор", цитиран от "Мач Телеграф".

"Кайседо се опита да разтрогне договора си с Витория заради забавени заплати. Това обаче ще доведе до спор във ФИФА и футболистът ще бъде със спрени права, докато случаят се разреши.

Защото той може да играе в друг клуб само със съгласието на Витория. Ние имаме право в спора, тъй като играчът искаше да се възползва от ситуацията. Витория предложи намаления на заплатите на всички футболисти заради тежката ситуация и той е единственият, който не се съгласи", каза още директорът на Баия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Name

    4 4 Отговор
    Още едно попълнение за Централен Спортен Клуб Африка.