Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 13:57 1 140 1

Моуриньо: Хари Кейн просто не може да бъде заменен!

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • хари кейн-
  • футбол-
  • контузия

За възстановяването на нападателя ще са необходими няколко седмици

Моуриньо: Хари Кейн просто не може да бъде заменен! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира травмата на нападателя и звезда на тима Хари Кейн. Той получи неприятната контузия по време на поражението от Ливърпул с 1:3 в мач от 20-ия кръг на Висшата лига.

"Разбирам, че отборът е разочарован от поражението. Не мога да говоря от името на футболистите, но отсъствието на Хари Кейн се усеща много. Работата не е в играчите, просто Кейн не може да бъде заменен", заяви португалецът след поражението от Брайтън с 0:1 в мач от 21-ия кръг на първенството.

За възстановяването на нападателя ще са необходими няколко седмици. След 21 кръга Тотнъм е на 6-ото място с 33 точки, но и мач по-малко. В следващия 22-и кръг "шпорите" играят с Челси в лондонско дерби на 4 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дразнител

    2 0 Отговор
    Тоя "спИциалния" много обича да хитрува и накрая като го наритат и никой повече няма да го иска...