Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 16:15 1 348 1

Сираков проведе дълга среща със Стоянович

  • стоянович-
  • доклад-
  • сираков-
  • форма-
  • играчи-
  • подготовка-
  • левски

Наставникът на Левски трябвало да докладва на шефа за формата на всеки един от играчите

Сираков проведе дълга среща със Стоянович - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Славиша Стоянович проведоха дълга среща вчера. Тя продължи повече от час и половина. На нея наставникът запозна боса за свършеното по време на подготвителния лагер в Умаг.

Той докладва на шефа за всеки един от играчите - в каква форма се намира, какво може да се очаква от него през пролетния полусезон, има ли място в състава, заслужава ли удължаване на договора, ако му изтича през лятото, пише "Тема Спорт".

В същото време Стоянович е получил уверение, че Левски ще привлече още поне един нов играч. Бройката на новодошлите обаче може и да е по-голяма. В момента усилията на хората от "Герена" са към привличането на флангови нападател. Такъв със сигурност ще пристигне на проби. Чака се и нидерландско крило, което трябва да дойде до края на седмицата. То може да вземе участие в контролата със Спортист (Своге) в неделя, която е последна от подготовката на "сините".

Клубът вероятно ще преотстъпи някои от младите си играчи, които да трупат игрови минути през пролетта.

До момента на "Георги Аспарухов" пристигнаха четирима нови - хърватският вратар Звонимир Микулич, мароканският бек Файсал Рерас, както и двама централни бранители - иракчанинът Ребин Сулака и испанецът Начо Монсалве. С привличането на последните двама Славиша Стоянович има богат избор в центъра на отбраната - там играят още Алекс Петков, Живко Атанасов и Георги Александров. Най-вероятно някой от тях ще бъде преотстъпен през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Криеш името си страхливец

    0 0 Отговор
    Не разбрах колко дълга е била срещата? 0,7 ml или 1 l ? Английска, шотландска, ирландска или американска е била основната тема? Поддръжката от какви и колко ядки е? В края на срещата кой кого е уважавал повече?