Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 05:16 2 693 2

Суарес: Куман ми се обади и ми каза, че няма да разчита повече на мен

  • суарес-
  • куман-
  • напускане-
  • обаждане-
  • ненужен-
  • барселона-
  • ювентус-
  • интерес-
  • трансфер

"Имаше интерес от много клубове, не само Ювентус", призна голмайсторът

Суарес: Куман ми се обади и ми каза, че няма да разчита повече на мен - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес сподели как се е стигнало до трансфера му в Атлетико Мадрид, след като след края на миналия сезон Барселона взе решение, че опитният футболист вече не е нужен на каталунците. Суарес потвърди, че е бил лично информиран от новия наставник на "лос кулес" Роналд Куман, че е свободен да си търси нов отбор.

"Когато от Барселона ми казаха, че вече не разчитат на мен, беше тежко, не го очаквах. Куман ми се обади и ми каза, че не влизам в плановете му. Когато Барселона потвърди официално, че няма да разчита повече на мен, започнаха разговорите с Атлети, с Чоло (Симеоне)... Имаше интерес от много клубове, не само Ювентус. Аз исках да взема правилното решение - най-доброто за мен и моето семейство", сподели Суарес, цитиран от Marca.

34-годишният уругваец сподели и мнението си за наставника на "лос колчонерос" Диего Симеоне. "Той е от тези треньори, които те убеждават чрез силното си желание, позитивизма си и всичко, което знае. Аз разчитам повече на това колко убедено говори треньорът, отколкото на стила на игра. Симеоне е треньор, който прави така, че посланието му да достигне до теб и те мотивира. Аз не бих искал да ставам треньор, страдаш твърде много и не можеш да накараш всички да са щастливи", каза Суарес.

Суарес разкри също, че приятелството му с аржентинската суперзвезда на Барселона Лионел Меси не е пострадало от това, че си е тръгнал от "Камп Ноу". "Говорих с него този следобед. Той беше много щастлив след победата срещу Гранада. Играе на изумително ниво, той е най-добрият в света. Меси ще се откаже, когато пожелае. Той ще реши дали последният му мач ще е за Барселона, Аржентина или другаде", коментира голаджията на лидера в класирането на Ла Лига. А попитан дали според него е възможно отново да видим заедно Меси и Суарес в един отбор, уругваецът отговори така: "Може би в приятелски мач".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    12 1 Отговор
    Хубаво е да му го напомни, защото и Куман нещо го хваща амнезията последно време.
  • 2 Борис

    4 0 Отговор
    Реве им се на барса ама каквото сам си направиш никой не може да ти го направи