6 Февруари, 2021 13:51 1 471 7

Серина Уилямс се отказа от турнир заради травма, пази се за Аустрелиън Оупън

  • серина уилямс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • аустрелиън оупън

Японката Наоми Осака също предпочете да запази сили за Откритото първенство на Австралия и се отказа от участие в полуфиналния си мач от турнира "Джипсланд Трофи" в Мелбърн

Серина Уилямс се отказа от турнир заради травма, пази се за Аустрелиън Оупън - 1
Снимка: БГНЕС

Станаха ясни финалистите в подгряващите тенис турнири в Мелбърн. Серина Уилямс, която отстрани Цвети Пиронкова на турнира "Яра Вали Оупън", отказа да излезе на полуфинала заради лека травма и така австралийката Ашли Барти се класира за финала, където ще срещне испанката Гарбине Мугуруса.

Японката Наоми Осака също предпочете да запази сили за Откритото първенство на Австралия и се отказа от участие в полуфиналния си мач от турнира "Джипсланд Трофи" в Мелбърн. Така белгийката Елизе Мертенс се класира за финала, където я чака Кая Канепи.

Канадецът Феликс Оже-Алиасим и британецът Дан Евънс ще играят във финала на турнира по тенис "Мъри Ривър Оупън" в Мелбърн, който е подгряващ преди започващото в понеделник Открито първенство на Австралия.

В полуфиналите поставеният под номер 3 в схемата Оже-Алиасим спечели с 6:1, 6:2 срещу французина Корентен Муте, който в четвъртфиналите победи Григор Димитров.

В другия полуфинал интрига също липсваше, като осмият в схемата Евънс победи с 6:2, 6:2 французина Жереми Шарди за 62 минути игра.

Италианците Стефано Травалия и Яник Зинер ще играят на финала на друг от подгряващите турнири по тенис - "Грейт Оушън Роуд Оупън" в Мелбърн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    6 3 Отговор
    Това на снимката е еталон за двойните стандарти в спорта.
  • 2 ТаУмВзе

    4 3 Отговор
    Геномните експерименти продължават!

    Коментиран от #4

  • 3 а можеше

    2 1 Отговор
    цвети да е на полуфинал! че даже и да спечели

    Коментиран от #6

  • 4 Asdfg

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Но ги мачка нали?
  • 5 охо бохо

    4 1 Отговор
    Годзила е рекламно лице на фармацевтичната индустрия . Ковид - 19 не смво не може да я хване, а и дори трепери Годзи да не хване него.
  • 6 Реалист

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "а можеше":

    Ама как го вкара на цвети в цветето:) ракетата:)
  • 7 нашия

    2 0 Отговор
    пази се не от травма а от излагация-видяхте ли от кой мач ИЗБЯГА-с кого трябваше да играе-ех лаици лаици....