Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 20:02 1 935 4

Стилиян Петров разкри новия проект, с който се занимава в момента

  • стилиян петров-
  • футбол

Той се казва "player for players" и в него участват още Емил Хески, Гайска Мендиета, Гарет Фарлей и Майкъл Джонсън

Стилиян Петров разкри новия проект, с който се занимава в момента - 1
Снимка: Twitter

Стилиян Петров разкри новия проект, с който се занимава в момента. Той се казва "player for players" и в него участват още Емил Хески, Гайска Мендиета, Гарет Фарлей и Майкъл Джонсън.

"Проектът е свързан с подпомагането на футболисти. Особено след края на кариерата им, когато идват най-големите проблеми. Опитваме се този преход да бъде по-добре структуриран. Доста футболисти след края на кариерата си преминават през много трудности, фалити, разводи. Намирането на нов начин на живот. Доста футболисти искат да станат треньори, но ако погледнем реално в Англия и в България, се вижда колко много хора са без работа, без начин на виждане. Това е голям проблем", аргументира се пред Хоризонт бившият халф.

Той разкри още, че целта е да момогнат на много футболисти да останат в играта.

"В момента помагаме на 46 футболисти в Сърбия, Германия, Франция, България, Англия, Нидерландия. Този проект трябваше да се направи отдавна. Поддържаме контакти с английската футболна федерация, ФИФА, УЕФА. Опитваме се да направим така, че футболистите да имат самочувствие след края на кариерата си, да имат нужното образование, за да могат да останат в играта.

С Емил Хески, Гайска Мендиета, Гарет Фарлей и Майкъл Джонсън се срещнахме на една много интересна програма. Карахме заедно магистърска степен по спортен мениджмънт на УЕФА. Това ни накара да се замислим с какво можем да помогнем. Как можем да бъдем част от световния футбол. Получихме доста подкрепа и доста футболисти - настоящи и бивши искат да се присъединят към нас", каза още Стенли.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jacques Yves Moineau

    1 0 Отговор
    Има един сериал със Скалата на същата тематика. Само че е за американски футбол. Казва се Ballers.

    Коментиран от #2

  • 2 ВъГъЗъ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Jacques Yves Moineau":

    Американският футбол не е футбол, то е цирк, като кеча им!!!
  • 3 нашия

    0 1 Отговор
    похвално-НО звучи като,ПЕНСИОНЕН ФОНД ЗА НАЙ-ТЪПИТЕ от ритнитопковците

    Коментиран от #4

  • 4 Клеопатра

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "нашия":

    Ей,проста работа били това Бай Ганьовците!Срам!Няма капка мисъл в кухите им глави.Стилян е чудесен и успял човек!Преборил се е с тежко заболяване,за което само трябва да си видял от първо лице и тогава да говориш.Не си е подвил опашката,като повечето Ганьовци ,прави нещо смислено.Брово момче, браво Стиляне!Така животът му ще по пълноценен,защото е видял и страшната страна на медала!Бъди здрав момче мило!