Last news in Fakti

7 Февруари, 2021 10:18 999 1

Акрапович иска от футболистите на ЦСКА поне 30 гола през пролетта

  • цска-
  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • голове-
  • футболисти

През есента в 16 мача ЦСКА вкара 26 гола

Акрапович иска от футболистите на ЦСКА поне 30 гола през пролетта - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА - Бруно Акрапович е уверен, че за да може да изпълни целите си и до последно да е замесен в битката за титлата, отборът му трябва да вкара минимум 30 гола през пролетта.

Въпреки че е майстор на изграждането на стабилно отбраняващи се отбори, босненецът и при престоя си в Локо (Пд) показа, че държи футболистите му да са максимално ефективни. За целта той използва и стандартните ситуации.

През есента в 16 мача ЦСКА вкара 26 гола. В 15-те двубоя през пролетта Акрапович ще иска още по-добра резултатност от Али Соу и компания. За сравнение през миналото първенство неговия Локомотив (Пловдив) вкара 53 попадения - с едно повече от актива на ЦСКА (52), пише "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    2 1 Отговор
    Автоголовете , влизат ли в бройката?