8 Февруари, 2021 09:31 1 371 0

Меси вече е втори в класация на резервите

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • резерви

Нападателят на Барселона влезе от пейката срещу Бетис (3:2) в 57-ата минута и две минути му бяха достатъчни да се разпише във вратата на съперника

Меси вече е втори в класация на резервите - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси вече е на второ място в класацията на резервите с най-много голове в историята на Ла Лига. Нападателят на Барселона влезе от пейката срещу Бетис (3:2) в 57-ата минута и две минути му бяха достатъчни да се разпише във вратата на съперника.

Аржентинецът вкара 27-ия гол и дели второто място с бившия футболист Оскар де Паула (Реал Сосиедад). Лидер по този показател е бившият нападател на Барселона и Атлетико - Хулио Салинас с 28 гола.

В топ 5 попадат още двама футболисти, които вече не се състезават - Валтер Пандиани (Депортиво и Осасуна, 23 гола) и Мануел Сарабия (Атлетик, 22 гола).


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА