Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 11:50 1 251 10

Треньорът на Левски: Ако Робърта не вкара гол, няма кой да отбележи

  • найджъл робърта-
  • левски-
  • славиша стоянович-
  • футбол

Сериозен интерес към нападателя има от шведския шампион Малмьо

Треньорът на Левски: Ако Робърта не вкара гол, няма кой да отбележи - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски - Славиша Стоянович, призна, че Найджъл Робърта може да бъде продаден до старта на сезона. Специалистът заяви опасенията си, че без нидерландеца "сините" трудно ще се оправят в нападение.

"Не очакваме нови футболисти. Трябва да се концентрираме върху шампионата. Вече няма време да довеждаме играчи на проби", призна Славиша след контролата със Спортист Своге.

"Трудно вкарваме голове. Ако Робърта вкара гол, супер. Ако той не се разпише, няма кой да отбележи. Това се видя и срещу Спортист Своге. Не бяхме концентрирани, малко хора влизаха в наказателното поле."

"Всички искаме да задържаме добрите си футболисти. Ако Робърта напусне, трябва да реагираме. Имаме доста футболисти и е възможно да дойде само един нов играч. Единият вариант Робърта да напусне беше днес (б.ред. – вчера). Възможно е да се случи някаква изненада, но се надявам тя да не стане“, каза Стоянович.

Сериозен интерес към нападателя има от шведския шампион Малмьо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    9 0 Отговор
    В такъв случай защо взеха трима защитници?!? Сляп да си, ще видиш, че нямат нападатели!

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Б.Б.

    2 2 Отговор
    Робърта-балет ли?
  • 3 Лост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Ами, защото всеки мач започва от 0:0 и ако не ти вкарат гол вземаш точка. А с тази защита нямаше такъв случай. За новата нищо не се знае.
  • 4 ЛГБТ лефски 1914

    5 4 Отговор
    Аз говедо да вкарва не съм виждал, обикновено тях ги вкарват в обора!

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "ЛГБТ лефски 1914":

    А пък аз съм гледал как Литекс млати ФАЛИРАЛИЯ отбор 8 – 0 и после феновете му ги припознаха.

    Коментиран от #8

  • 6 Мимч

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Ами ,за в момента нямаме нито защита,нито нападение.Така че трябва да се вземат,но само, ако са по добри от сегашните.Поне за момента,това непроличава.Що се отнася до Робърта,той поне от време на време бележи и нетрябва да го харизват,без него хептен в батака сме.....
  • 7 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    НЕ ТАКА ПИЧИ И ДРУГИТЕ ИМАТ КАЧЕСТВА, НО ТРЕНЕРА ОТГОВАРЯ ЗА РАЗВИТИЕТО ИМ.НЕ ГИ ОБИЖДАЙ АКО СИ ГО КАЗАЛ ЛОШО?!??!!?!
  • 8 Реалист

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Успокой се "Левски1914". На вас няма да се налага да припознавате . Вие сте отбора на всички власти . От Комунизма (ДС) до наши дни (Бакърджиев, Софиянски, Боко, Пеевски...). Нас ни мачкаха, фалираха, сготвиха, унищожаваха с нефутболни средства, за да ни няма. Та белким се докопате до първото място. Не само не сте сред първите, а си отивате по всички правила. А ние възкръснахме и отново се борим за титлата. Не тирето, а публиката е олицетворение на отбора. Задавен си от злоба и безсилие, въпреки подарения стадион, назначените "собственици", държавните подаяния (ток, парно, данъци...), Пеевските подаръци, доносите и мръсните ви игри. На терена сте кръгла нула с напудрена история, без нито един значим и разпознаваем футболист в Европа. "Известни" сте с превързаната глава на Гонзо, свалените гащи на Наско, съблеченият Петев и безбройните смешни прякори. Жалко за името на Апостола.
    Истината е тази. А това, че не ви изнася си е проблем на болните ви мозъци. Приятно пътуване до "Б" група, а ние - червени,оранжеви,пембени отново сме в играта. Истинската игра, а не вашата чрез схеми, доноси и държавни подаяния.

    Коментиран от #10

  • 9 Илюминат

    1 0 Отговор
    Ами ако го няма него , няма кой да вкара гол , обаче ще бъде продаден??? И това го казва треньора с тон приемащ нещата за нормални! Успех !!!
  • 10 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    Много добре му го казваш на Продоволственика, но той няма да те разбере. Какво да го правиш, толкова му е багажа.