Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 12:09 8 603 21

Илиана Раева разказа любопитна история със Стоичков от САЩ`94

  • илиана раева-
  • христо стоичков-
  • рожден ден-
  • футбол

Велик футболист, написал със златни букви името си в книгата на световния футбол!

Илиана Раева разказа любопитна история със Стоичков от САЩ`94 - 1

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева поздрави Христо Стоичков по повод рождения му ден. Легендата на българския футбол навършва 55 години днес.

По този повод Раева написа прочувствено обръщение в социалната мрежа, разказвайки и любопитна история от лудото американско лято през 1994 г.:

"ЧРД на най-голямата спортна звезда на България, Христо Стоичков!

Това, което съм виждала с очите си, което той е предизвиквал с появата си сред хората в Испания и Америка и това, което ми е разказвал Наско, едва ли някога някой друг български спортист ще предизвика. Хората по света го уважат много, заради невероятния му талант!

Ще разкажа само един случай.

Няколко съпруги сме в италиански магазин за обувки в САЩ (там сме на световното първенство 1994 г.). Разглеждаме, мерим и си говорим помежду си. Приятен мъж ни пита от къде сме. Казваме му, че сме от България. “Ааа... Стоичков?!?!”. Ние се смеем и му потвърждаваме: "Да, Стоичков!". Той продължава: “Голям футболист, много голяма звезда!”. Ние с усмивки клатим глави: "Да, да, голяма звезда!".

Той се доближава до нас и ни казва: “Изберете си по един чифт обувки! Те са подарък от мен за всяка от вас! Стоичков е велик футболист!”.

Велик футболист, написал със златни букви името си в книгата на световния футбол!

Да си здрав и благословен, Ицо! Да си все така щастлив с прекрасното си семейство! Наздраве за твое здраве!".

ЧРД на най-голямата спортна звезда на България, Христо Стоичков! Това, което съм виждала с очите си, което той е...

Публикувахте от Iliana Raeva в Неделя, 7 февруари 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 boko

    26 49 Отговор
    Немам думи...изумен съм колко е проста....А за Стоичков - велик футболист и абсолютен боклук като човек...ФАКТ. Не случайно почти никой от известните и световни звезди не дойде да го уважи на бенефиса му....

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Аха

    40 5 Отговор
    Дааа, Ицето наистина беше голям като футболист, жалко че като треньор не става ама то за там се искат други качества! Накара ни да се гордеем че сме българи, както и целия футболен отбор през 90-те години, и най-вече на световното 94-та година. Пожелавам му да е жив и здрав и да предизвиква усмивки и настроение с неповторимия си стил!
  • 3 явно не си на ясно

    32 15 Отговор

    До коментар #1 от "boko":

    щом се изумяваш от простотията на една мутреса тя винаги е била толкова “умна” а за стоичков айде първо го опознай и после говори за него какъв човек е ...
  • 4 Чук и Гек

    10 11 Отговор
    Звездите на ЦСКА не си сменят жените, както това правят левскарите, когато малко се прочуят! Като Боби М., който като се прочуха покрай Стоичков в САЩ и си присади нова глава, реши, че трябва да притежава световна гимнастичка! А жените не са стока! Не им знам критериите, не съм гейзер и разсъждавам като коч! Но, видимо си падат по извратеняци, чуждоземци и най вече такива от топлите страни!
  • 5 От Разград

    28 7 Отговор
    Дай един чифт обувки безплатно на една жена, и ще го помни цял живот. Особено ако са италиански.
  • 6 Магазинер

    19 9 Отговор
    Горката Илияна е докарана до лудост от комар и безпаричие, а за чифт дамски патъци е готова на всичко!
  • 7 Бакалин

    19 8 Отговор
    Е, много ясно помним поколението на Илияна Раева за един корекомски чорапогащник какви чудеса правеше. А за италиянски обувки не ми се мисли!
  • 8 Мимч

    15 7 Отговор
    Абе и ти явно си една лизачка и подмазвачка ,такива на никого не се нравят.Левскарите няма да ти приемем лигавщините....
  • 9 ДиегоМарадона

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "boko":

    Спомням си как Стойчков рева и хули Диего Марадона, че не дошъл на юбилея му! Прокле го и каза, че за него такъв човек не съществува. Като почина Дон Диего пък се втурна пръв да поднася съболезнования, за да е в час с модата и тъгата по Великия Марадона. Помним също, че плю по България, отрече се от майка си и от баща си, а беше пръв приятел с мутри, крадци и с бившите борци Илия Павлов, Васил Илиев и т.н.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 перспектива

    4 2 Отговор
    деградация и мутация на бг нация
  • 12 Аспарух

    29 3 Отговор
    В България има много хора,прославили родината ни!!! Но няма нито един от тях,който да не е оплют,критикуван,какви кусури има...все се гледа отрицателното в човека! Д.,,Доказано племе" сме-нямаме равни на това! Български спортисти,които отидат да се състезават за други държави и спечелят медали /във всякакъв спорт/, ги боготворят и уважават!!! Само ние ги плюем,дори и забравяме! Аз лично съм от ЦСКА-но се гордея с Георги Аспарухов,никога не мога да изпитвам омраза и критикувам! Напротив-гордея се,че е българин!!! Защо плюете ИЦО-всеки има кусур! Но целият свят ще говори за него и за в бъдеще! А тези сънародници,неблагодарници-се излагат с тези писания,очернят страната ни пред света! Те не са българи!

    Коментиран от #13

  • 13 ЕмоФаса

    12 3 Отговор

    До коментар #12 от "Аспарух":

    Не го плюем, но много обича авантата. Нищо не плаща, а чака на готово да му платим сметката, да го водим на лов, на море и да му плаща община Етрополе за ДЮШ сметките. Иначе е ОК, но му искай 5,00 лева и ще си му враг за цял живот!
  • 14 Наш човек

    11 1 Отговор
    Честит рожден ден на Ицо.
    Много е жалко да плюем по такъв българин.
    Жалко
    В България никой не обича успелите
  • 15 Хахаха

    12 4 Отговор
    На фотоса - типичната жена, готова на всичко, щом човекът е известен! И типичният мъж, който пощръклява, когато мαcтията завърти опашка! В едно предаване при Сашо Диков тая 10-15 минути не спря да хълца, хвали и благодари на ,,господин Борисов"1, как откликнал, как дал пари за гимнастичките и, благородство и почит! Дикоф я слуша, гледа като коч и по едно време я пита - А за Наско нещо няма ли да кажеш!? Тая се сепна - А-ааа, Наско! Да, Наско....!
  • 16 НАП

    3 4 Отговор
    Шапки, долу! Поклон пред великана Христо Стойчков, който не плаща данъци в България! Той е като МОЛ, освободен е от данъци и ще носи парите си на оня свят...
  • 17 Обущар

    3 0 Отговор
    С този коментар -шедьовър на глупостта - председателката дето никога не е била световен шампион, доказва за пореден път какво е нивото на спортните ръководители в гимнастиката.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 В е л и к и я

    9 0 Отговор
    Искам и останалите съпруги да го потвърдят това , не съм убеден че някой ще почне така да подарява италиански обувки освен ако не е искал да си направи с тях една оргийка ..
  • 20 В е л и к и я

    5 0 Отговор
    А тая мастия бих е пуснал в гората с преднина и после бих е ловил само с кучета ...!
  • 21 абе

    4 0 Отговор
    кажи нещо за черния....