Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 13:46 3 106 3

Порие разкри ключa за победата над Макгрегър: Важното е колко удари можеш да понесеш

  • дъстин порие-
  • конър макгрегър-
  • мма

Силвестър Сталоун казва: "Не е до това колко силно удряш, а до това колко силен удар можеш да поемеш и да продължиш напред

Порие разкри ключa за победата над Макгрегър: Важното е колко удари можеш да понесеш - 1

Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Порие реши да сподели с феновете какъв е бил ключът към победата над Конър Макгрегър. Двамата бойци премериха сили в края на миналия месец в Абу Даби на остров Яс, пише mma.bg.

"The Diamond" пое доста от тежките крошета на своя съперник, но въпреки това продължи напред и успя да победи. Дъстин постигна победата с нокаут във втория рунд.

В своя акаунт в социалните мрежи Порие използва цитат от филмът "Роки", в който Силвестър Сталоун казва: "Не е до това колко силно удряш, а до това колко силен удар можеш да поемеш и да продължиш напред. В това е ключът към победата." Ето какво точно написа Порие в Инстаграм:

"Важното е колко удари можеш да понесеш, а след тях да продължиш напред. Така се постига победата. Упоритата работа се изплати напълно."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GTR

    16 1 Отговор
    Питайте пулев .....той знае 🤓
  • 2 ГЕРБ

    13 2 Отговор
    Бойко разкри ключа за победата над Нинова вече толкова пъти тайната е да можеш да крадеш повече това е цяло изкуство тъпия Български народ обича и боготвори този който го мачка доказано 500 години.
  • 3 0808

    2 0 Отговор
    ...чини ми се, че преводачът е направил свободно съчинение от 2 реда..