Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 20:57 2 110 4

Славиша Стоянович призна за преговори с АПОЕЛ Никозия

  • стоянович-
  • признание-
  • преговори-
  • апоел никозия-
  • михайлович-
  • михайлов-
  • договорка-
  • трансфер-
  • селекция

"Имам договорка с Ники Михайлов", заяви наставникът на Левски

Славиша Стоянович призна за преговори с АПОЕЛ Никозия - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че е говорил с швейцарския десен бек Драган Михайлович.

"Снощи след мача бях ядосан, днес се видях с играчите на тренировката и им казах какво мисля. Сега е време да се успокоим и да направим плана за първата среща. Имам дилеми на няколко позиции. Работим по две схеми. Имаме футболисти и за двете. Не е сега момента да казвам всичко. Обичам да имам два варианта за игра, ако е необходимо да се сменят", каза треньорът на Левски пред "Дарик радио".

"Говорили сме с Драган Михайлович. Лично не го познавам, но познавам негов съотборник и треньор. Живко Миланов знае ситуацията в Кипър. Отзивите за това момче са позитивни. Надявам се бързо да приключат нещата и да дойде при нас", разкри Стоянович.

"Холандецът Дилън Джордж, който е на проби не е показал нищо специално. Ще му дам още няколко дни да се покаже. Трябва да говорим с Наско Сираков. Добре е, че Михайлович може да играе от двете страни. Ако той дойде, може да затворим селекцията, въпреки че винаги има възможност за добър футболист, който да се появи в края на прозореца. Говорим за свободни играчи, тъй като не мислим да харчим пари", каза още Славиша.

"Трябва ни плеймейкър, който има креативност. Имаме млади момчета, които имат качества, но нямат опит. Лошото е, че Андриан Краев е контузен, той може да играе на тази позиция.

Вратарският въпрос е отворен. Трябва да говоря с треньора на вратарите. Той вижда как работят, гледа мачовете. Супер е, че имаме двама качествени вратари. Трябва да намерим страж, който да дава сигурност на отбора и който ще бъде лидер. Засега не мога да кажа кой ще пази в началото. Не мисля, че ще се появи напрежение, ако Михайлов не пази. Не виждам проблеми от тази гледна точки. Имам договорка с него", разкри още Стоянович.

"Търсил съм да има повече българи в отбора, но не сме намерили точните хора. Зимата много трудно се вземат футболисти и то без трансферни суми. През лятото има повече възможности да бъдат привлечени български играчи", завърши наставникът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко ни интересува този?

    8 1 Отговор
    За всяко нещо което струва 1 лев в нашата държава се крадат 2.
  • 2 нашия

    8 3 Отговор
    тия са егати и ссмеешниците-треньорчетата-изживяват се като ФАКТОРИ за нещо което е балон-преговори видиш ли водели...!!!!!
  • 3 Хаха

    4 4 Отговор
    Отдавна са умрели, но не искат да си го признаят. Имат се за фактор , а единственото им занимание е да си го мерят с ЦСКА. Сборище от аматьори живуркащи покрай българския футбол. Ах колко жалко е да си Уефскар.

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    цска ГО НЯМА на 09 09 2016г ФАЛИРА.