Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 10:10 1 404 2

Илиан Илиев ще получи шанс за изява в националния отбор

  • илиан илиев - джуниор-
  • черно море-
  • национален отбор-
  • ясен петров-
  • футбол

Петров разкри, че за двубоите от пресявките ще взима по-голяма група от 27-28 състезатели

Илиан Илиев ще получи шанс за изява в националния отбор - 1

Новият селекционер на националния ни отбор - Ясен Петров, е изготвил дълъг списък с около 40 имена, които са попаднали в неговото полезрение за началото на световните квалификации в края на март.

Сред тях е синът на Илиан Илиев - Илиан Илиев-младши. Той направи силна 2020 година с екипа на Черно море.

Петров разкри, че за двубоите от пресявките ще взима по-голяма група от 27-28 състезатели. Причината е, че мачовете са през три дни. На 25 март "трикольорите" приемат Швейцария, на 28 март сме домакини на Италия, а на 31 март гостуваме на Северна Ирландия. Петров вече обяви, че ще дава път и на доста от младите футболисти у нас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    4 0 Отговор
    Ясен Петров да вземе и да извика в националния отбор и бащата на Илиан Илиев,убеден съм че ще на по добро ниво от по голяма част от младите футболистчета.
  • 2 любител

    3 2 Отговор
    ето за това пак няма да имаме свястен отбор.мръсна шуро баджанащина.да вземе и боби перуката поне другите да си оправят головата разлика с нас.