Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 14:30 3 429 2

Германски национал с интересни разкрития от сексуалния си живот

  • макс крузе-
  • футбол-
  • германия-
  • фенове-
  • секс

За първи път правих секс на 13-годишна възраст, казва Макс Крузе

Германски национал с интересни разкрития от сексуалния си живот - 1

Германският национал Макс Крузе осъществи чат с фенове, организиран от в. „Берлинер Цайтунг“. 32-годишният нападател, който в момента лекува контузия, направи някои интересни разкрития от сексуалния си живот.

„За първи път правих секс на 13-годишна възраст. Тя беше на 16. Не беше нещо планирано, въпреки че носех презерватив със себе си. Не се получи особено добре, тъй като и двамата не знаехме какво точно правим“, призна Крузе.

Нападателят споделя, че е участвал и в тройка. Това пък провокира един от феновете да го попита дали предпочита тройката да е с двама мъже или с две жени.

„По-добре е да има още един представител на противоположния пол“, отговаря футболистът на Унион (Берлин), на което фенът отвръща: „Правилен избор“.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 0 Отговор
    И на мен ми правиха секс на тринадесет, след един мач на Левски в автобуса, прибирахме се от гостуване и стана мазало,абе страшна работа плущене кой,кого хване.Само че все мен ме хващаха!
  • 2 Рошко

    3 1 Отговор
    Останали и мъже измежду германските футболисти