Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 07:00 1 474 3

Шведски шампион удря на камък за звездата на Левски

  • найджъл робърта-
  • левски-
  • футбол-
  • малмьо

Малмьо опитва да намери заместник на Исаак Тилен, който бе пратен под наем в Андерлехт

Шведски шампион удря на камък за звездата на Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Опитите на шведския шампион Малмьо да привлече нападателя на Левски Найджъл Робърта засега удрят на камък. Това е и причината клубът да се насочи към американския нападател Хаджи Райт, който е собственост на Сьондерийске. През есента той има 7 гола в 13 шампионатни мача.

Малмьо опитва да намери заместник на Исаак Тилен, който бе пратен под наем в Андерлехт. Опциите пред клуба са именно Робърта и Райт, като в момента везните клонят към втория.

От Левски държат да получат 1 милион евра за правата на 22-годишния нидерландец. По време на контролите "сините" имаха сериозни проблеми с вкарването на голове, когато Найджъл не бе на терена. Робърта се разписа в 3 от последните 4 спаринга на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия син неудачник

    1 0 Отговор
    Лефски и звезди!?!?!?! Там са само НЕУДАЧНИЦИ и джендъри, звезди Муахаааа!!!
  • 2 Мимч

    1 0 Отговор
    Абе не е кой знае какво,но все пак е поне с класа над сегашните ни нападатели,ако го няна и него,хептен в батака сме.Лятото може да струва и 2 мил..Е....
  • 3 ДОКО

    0 0 Отговор
    ВКАРАЙТЕ ЧЕРНИ ПИШКИ В ОТБОРА И ША ВИ ОПРАВЯТ ФУТБОЛА..И ХЕМ ЩЕ ВИ ПОЧЕШАТ..ГЪДИ..ГЪДИ..