Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 10:22 3 642 6

Уволниха бивша звезда от ММА заради няколко думи

  • мма-
  • джина карано-
  • евреи-
  • обиди-
  • антисемизъм

Публикацията ѝ в социалните мрежи предизвика вълна от призиви за уволнението ѝ от „Междузвездни войни“ и такова решение в крайна сметка беше взето от ръководството на „Лукасфилм“

Уволниха бивша звезда от ММА заради няколко думи - 1

Бившата звезда от ММА Джина Карано, която стана изключително популярна по света с участието си в сериала „Мандалорецът“, беше уволнена от продуцентите на сагата „Междузвездни войни“ заради антисемитизъм в коментар с обидно съдържание към еврейския народ.

38-годишната Карано, която и преди е правила впечатление с публикации в „Инстаграм“, който са били антилиберални и против мерките срещу COVID-19, този път предизвика гнева на милиони последователи на юдаизма и на наследниците на жертвите от холокоста през Втората световна война.

Уволниха бивша звезда от ММА заради няколко думи

Публикацията ѝ в социалните мрежи предизвика вълна от призиви за уволнението ѝ от „Междузвездни войни“ и такова решение в крайна сметка беше взето от ръководството на „Лукасфилм“.

Джина Карано изигра ролята на Кара Дюн в двата сезона на „Мандалорецът“, но преди това имаше натрупана сериозна известност в бойните среди заради представянето си в ММА. Тя имаше баланс от 7 победи в седем мача, преди да загуби от Крис Сайборг през 2009 г.

След това прекрати кариерата си в бойните спортове и се премести в киното. Дебютът и е в „Кръв и кости“, а след това участва в известни продукции като „Бързи и яростни 6“, „Дедпул“, „Кикбоксьорът: Отмъщение“ и др.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    26 1 Отговор
    АНТИСЕМИТИЗМА СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО БУХАЛКА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО...срамота за истинските жертви на терора
  • 2 SH BG

    16 0 Отговор
    Живота непрекъснато доказва че...

    ТОЙ БЕШЕ ПРАВ...!!!
  • 3 БАЙ Х@Й ‼

    18 1 Отговор
    Не може да се говори против хора които ЧЕТИРИДЕСЕТ години са водени през пустинята без да знаят откъде и накъде и са изминали над 100'000км ❗ И ни карат да вярваме в това 1‼ Не може да се говори и срещу хора които от векове пробват но не могат да заченат с партньор от същия пол ‼ ДЕМОкрация
  • 4 Някой

    25 0 Отговор
    А защо не написахте, какво е казала жената? Сравнява сегашните противоепидимични мерки с мерките, предприети срещу евреите в Германия през 30-те години на миналият век. Има доста прилики. Ама, когато дадено изказване, което е лична позиция, противоречи на неолибералната линия, става проблемна, обиждаща, против правилата на незнам си какво, и т. н. Нали живеем в "свободн" свят? Можем да си изказваме свободно личното мнение. Или не?
  • 5 Браво

    27 0 Отговор
    Тази жена заслужава безкрайно уважение за смелостта си да има мнение и да го отстоява!
  • 6 Мъдрият

    19 0 Отговор
    И защо не цитирате изказването и?

    Аз съм почти убеден, че не е казала нещо кой знае колко обидно, а просто всеки , който не е съгласен с официалната линия - се наказва в диктаторската и отдавна недемократична държава - САЩ.