Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 12:33 2 232 5

Алесандро Костакурта: Лео Меси определено не е същият футболист

  • лионел меси-
  • алесандро костакурта-
  • барселона-
  • футбол

Няма как да вярваме, че скандалите покрай контракта му не оказват негативно влияние

Алесандро Костакурта: Лео Меси определено не е същият футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси със сигурност не е на нивото, на което беше през изминалите години, смята бившият италиански национал Алесандро Костакурта. През лятото капитанът на Барселона се опита да напусне заради неразбирателство с ръководството, но не успя. След края на сезона обаче той евентуално ще може да го стори, защото договорът му изтича.

“Меси определено не е същият футболист от миналите сезони - коментира Костакурта пред Sky Sport Italia. - Вижда се, че има спад във формата му. Няма как да вярваме, че скандалите покрай контракта му не оказват негативно влияние.”

Легендата на Милан, който на сметката си има пет трофея от КЕШ/ШЛ и седем титли от Серия “А”, счита, че травмата на Неймар лишава Пари Сен Жермен от предимство срещу Барса. Двата отбора са съперници на 1/8-финалите в Шампионската лига.

Костакурта също така предупреди Ливърпул да бъде внимателен с РБ (Лайпциг), който игра полуфинал през миналия сезон: “Английският тим вече допусна пет загуби този сезон. Тимът на Юрген Клоп определено е различен, но не знам защо - дали заради COVID-19, или заради празните стадиони. Но това не е същият отбор. Само преди няколко месеца изглеждаха като №1 в Европа, но сега вече съставът няма същата енергия”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шебек!

    9 2 Отговор
    Този спря топката с ръка през 1994,свинята Ноел Киню не ни даде дузпата,върви по дяволите ЕС!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ши б@няк, какво ти

    2 6 Отговор
    е виновен ЕС за отсъждане/не отсъждане на фал?!? Ку х@ манерка!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Девойко

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ши б@няк, какво ти":

    Имах предвид жалкото посмешище Ноел Киню,което унизи Европа и вярата ми в нея.Жалко че не си на един ритник разстояние от мен..