Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 14:28 2 337 2

Гуардиола към Байерн Мюнхен: Ще извикам Меси и излизаме срещу вас (ВИДЕО)

  • хосеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • байерн мюнхен-
  • лионел меси-
  • футбол

Снощи баварците победиха мексиканския Тигрес с 1:0 и донесоха шеста титла за Байерн за изминалия сезон

Гуардиола към Байерн Мюнхен: Ще извикам Меси и излизаме срещу вас (ВИДЕО) - 1

Треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола отправи поздрав с видео на английски към бившия си тим Байерн Мюнхен, който стана световен клубен шампион. Снощи баварците победиха на финала мексиканския Тигрес с 1:0. Мачовете се играха в Катар, а титлата бе шеста за Байерн за изминалия сезон.

Пеп напомни това в посланието си, както също, че неговата Барселона бе първият клуб, постигнал подобен успех. И отправи загадъчно предизвикателство, което някои свързаха с желанието на Сити да привлече Меси.

„Може би ще извикам Меси и компания, за да играем мач за седми трофей – само кажете кога и къде. И ние ще бъдем там!", каза Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хехехехе

    6 4 Отговор
    Баварски Моторни Машини, в момента газят всичко! А и Меси не трябва на никого от двата отбора, само ще развали играта. В Барселона му е мястото на Меси, в друг клуб няма да е същото. Затова и Меси няма силни Мачове за Аржентина, факт!
  • 2 München

    6 0 Отговор
    Каквото и да кажеш, все е малко. Отбор - ЕТАЛОН!