Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 20:56 1 799 5

Левски подписа с Драган Михайлович

  • левски-
  • договор-
  • защитник-
  • михайлович-
  • срок

Договорът на швейцарския защитник е до края на сезон 2020/2021 г.

Левски подписа с Драган Михайлович - 1
Снимка: levski.bg

Левски подписа договор със защитника Драган Михайлович. Контрактът с швейцарския футболист е до края на сезон 2020/2021 г., съобщиха от клуба.

Той е роден на 22 август 1991 година в Петрово, Босна и Херцеговина. Юноша е на швейцарския Тичино. През 2008 година подписва първия си професионален договор с друг швейцарски клуб - Белинзона, където изиграва 76 мача и вкарва 2 гола. През 2013 година преминава в швейцарския Киасо, с чийто екип изиграва 111 мача и вкарва 13 гола.

От 2016 до 2019 година играе в друг швейцарски клуб - Лугано, записвайки 91 мача с 3 гола. Следващия сезон преминава в кипърския Апоел Никозия като изиграва 21 мача и вкарва 2 гола за отбора. Драган Михайлович има 4 мача и 1 гол за юношеския национален отбор на Швейцария до 19 години и 5 мача и 1 гол за националния отбор до 20 години.

Левски приветства с добре дошъл на „Герена“ Драган Михайлович и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Србин ли е?

    4 4 Отговор
    Ама исти србин или чушек арнаутски?
  • 2 тарикату

    4 4 Отговор
    Пак чужденци на кило, валят комисионни, само кръчмите да отворят и глей тоя колко го бива.
  • 3 левскар

    4 1 Отговор
    подигравка с феновете! Пари нямало ... да им помагаме... пак дарения,а подписваме договори с нови фитболисти! Щом няма пари продайте всички чужденци и на тяхно място да играят юноши от школата- да се развиват ! И без това с тези дето ги купувате от втородивизионни отбори виждаме какви са резултатите- Плачевни!
  • 4 Добър е

    1 3 Отговор
    Изглежда че е добър футболист след като е минал през доказали се в Европа отбори като Апоел и Лугано и е играл във две от най класните първенства в Европа - швейцарското и кипърското където има над 150 мача общо и в двете първенства и се е доказал като добър защитник който също така може да вкарва голове на големи европейски отбори и градове. Има общо 6 гола и в двете първенства като два от тях са срещу отбори като Базел и Йънг Бойс. Мога само да му кажа едно: Машала! И добре дошъл.
  • 5 Пеевчанин

    1 0 Отговор
    A c Цеца Величкович #КУГА?!