Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 19:16 1 006 0

Торино и Дженоа не пробиха защитите си

  • торино-
  • дженоа-
  • 0:0-
  • серия а

Поделените точки не помогнаха на нито един от двата тима

Торино и Дженоа не пробиха защитите си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Торино и Дженоа не излъчиха победител в мач от 22-ия кръг на Серия А. Двата тима изиграха равностоен двубой и заслужено поделиха точките, завършвайки при резултат 0:0.

В края на първото полувреме „грифоните“ имаха отлична възможност да открият резултата, но Ленарт-Мартен Чибора не успя да преодолее Салваторе Сиригу отблизо, след като вратарят на домакините направи великолепно спасяване.

„Биковете“ също направиха отлична атака в заключителните минути на първите 45 минути, след като изстрел на Армандо Ицо премина на сантиметри над напречната греда.

В началото на второто полувреме Торино поиска дузпа за нарушение срещу Симоне Дзадза, но претенциите им не бяха уважение.

В 57-ата минута Давиде Дзапакоста стреля в далечния ъгъл, но топката се спря в десния страничен стълб. Това бе и последното по-сериозно положение пред една от двете врати.

Поделените точки не помогнаха на нито един от двата тима, след като Торино остава точно над чертата с актив от 17 точки, докато Дженоа е 11-и с 25.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА