Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 10:08 1 817 1

В ''Левски'' подготвят интересен трансфер

  • левски-
  • ''левски''-
  • трансфер-
  • билал мари-
  • монтана

''Сините'' ще привличат нападателя на днешния си съперник Монтана

В ''Левски'' подготвят интересен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще привлече мароканския нападател Билал Бари от Монтана. Двата клуба са се споразумели за трансфера. Очаква се Монтана да получи 100 000 лева за правата на играча, твърди Гонг.

През есента 23-годишният Бари, който има френски паспорт, вкара 3 гола в 11 мача. Най-вероятно днес той ще излезе титуляр за Монтана при гостуването срещу Левски на „Герена“. Срещата от 17 кръг на efbet Лига започва в 17:00 часа.

Левски направи оферта за Бари в средата на януари, но тогава предложението на „сините“ беше отхвърлено от управата на Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Help Credisimmo

    8 3 Отговор
    Значи мача е ясен.Да не го играят поне .Ще е като лошо театрално представление.